Delen vinden we super lief

Sweakers zonnebrandcrème happy SunshineMijn zoontje heeft een gevoelige huid. Met dit warme, zonnige weer ontkomen we er niet aan om dagelijks goed in te smeren. Hierbij is een goede, veilige zonnebrandcrème cruciaal! Ook gebruiken wij graag een crème met hoge factor dat vrij is van huid irriterende grondstoffen en parfum. Ook weer ik kleurstoffen, alcohol, allergenen en parabenen.

Rommel

Je staat er niet bij stil, maar veel crèmes zit vol met rommel, waar het tere huisje van mijn jongste niet tegen kan. Mijn zoontje was afgelopen week van top tot teen ingesmeerd en hij sloeg helemaal rood aan. Ik schrok me rot en ben gaan struinen naar een betere zonnebrandcrème.

Happy sunshine zonnebrandcrème 2.0

Ik stuitte op een instagram post over zonnebrandcrème van het merk Happy Sunshine en werd nieuwsgierig. Een merk zonnebrandcrème dat haar 4e zonneseizoen in gaat en zich heeft bewezen! Het merk wordt gebruikt bij o.a meer dan 150 kinderdagverblijven, 100 gezinnen en daardoor zijn meer dan 15000 kinderen jaarlijks HAPPY ingesmeerd. En nu is de formule van deze zonnebrandcrème nog meer verbeterd naar een SPF 50 en vrij van huid irriterende grondstoffen.

  • zonnebrandcrème happy SunshineSmeer-weer

Oftewel, Happy Sunshine 2.0! Het merk organiseerde een winactie en laat ik nu een flacon van 500 ml gewonnen hebben, supertof! Met deze tropische temperaturen ideaal om te testen. De flacon staat nu standaard op het dressoir aangezien het smeer-weer is. En met drie kinderen geen overbodige luxe.

Zonneprotocol bij de opvang

Bij de instellingen waar onze kinderen verblijven, geldt een zonneprotocol, zoals de kinderopvang en BSO’s. Bij binnenkomst vragen de leidsters op de crèche altijd of ik de kinderen heb ingesmeerd. Hier zijn ze in goede handen mocht de zon gaan schijnen. Er wordt wat afgesmeerd door de leidsters.

zonnebrandcrème happy SunshineMet de zonnebrandcrème protocol in gedachten, heeft Happy Sunshine een formule ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare kinderhuid. Ideaal en voor mij als moeder belangrijk dat het een hoogwaardig, efficiënt en betaalbaar product is. De kinderhuidjes van mijn kindjes zijn mij heilig. Dan wil je de ‘real deal’

Veiligheid Voorop

De crème van ‘Happy Sunshine’ smeert fijn en is rijk van structuur. Het is heel fijn dat het een drukknop heeft, waardoor heb je nooit te veel zonnebrandcrème in je handen hebt. Happy Sunshine is een water resistante, parabeenvrije zonnebrandcrème SPF50 en biedt goede bescherming voor baby’s en kinderen. Na een plons in het water hoef je er dus niet als een malle bij te zijn. Daarnaast bevat de zonnebrandcrème geen huidirriterende grondstoffen dat voor mijn zoontje van belang is. Zijn huid slaat namelijk rood aan als er parfum, kleurstof, alcohol, allergenen, of parabenen in zitten.zonnebrandcrème happy Sunshine

Goede bescherming

Door de verzorgende formule kan ik de kinderen extra lang in het buitenbadje laten spelen en ze goed beschermen. Iedere ouder wil immers voorkomen dat je de schadelijke straling van de zon zichtbaar en onzichtbaar schade laat berokkenen.

Zonnebrandcrème Productenzonnebrandcrème happy Sunshine

Happy Sunshine zijn hier online verkrijgbaar in de volgende formaten:

  • – 100 ml Happy Sunshine Cream (Travelsize) – € 7,95
  • – 500 ml Happy Sunshine Cream – € 29,95
  • – 1000 ml Happy Sunshine Cream  – € 59,95

Herkomst zonnebrandcrème ‘Happy Sunshine’

Beauty Brands Agency zit achter Happy Sunshine een Nederlands cosmeticabedrijf. Het concept is ontwikkeld door Melissa Gademan-Tan. Melissa, zelf moeder van 4 jonge kinderen en een passie en affiniteit voor zonnecosmetica. Deze onderneemster was onder de indruk van het zonneprotocol bij de instellingen voor kinderen.

Research

Ze wilde dit graag steunen door een hoogwaardig, efficient en betaalbaar zonneproduct te ontwikkelen. Er is veel research verricht en de optimale ingrediënten-mix en de wensen van een teer kinderhuidje zijn samengevoegd. De gevoelige kinderhuid van mijn kids zijn hiermee optimaal beschermd.

zonnebrandcrème happy Sunshine

Make A Wish

Happy sunshine steunt Make A Wish Nederland met elk verkocht product. Dit prachtige initiatief  heeft als missie: ‘Het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensdreigende ziekte om daarmee een ervaring van kracht en blijdschap te creëren‘. Hier wordt ik blij van!

  • Wishing you sunshine

Bij de start van Happy Sunshine in 2015 hebben ze samen een toffe samenwerking gelanceerd onder de naam “WISHING YOU SUNSHINE” met als doel om personen, voornamelijk kinderen in het zonnetje te zetten. Dit maakt het insmeren nog meer een feestje! We zijn bij verrast door deze zonnebrandcrème en zullen het zeer zeker veel gaan gebruiken deze zomer!

Happy Summer iedereen! Met deze zomerse, zonnige dagen belooft dat een prachtige zomer te worden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief