Delen vinden we super lief

Recent had ik het met een vriendin over L.O.L Surprise en de nieuwste LOL sterren rage. Ze keek me aan alsof ik het over iets heel raars had. Het fenomeen had ze compleet gemist en daarmee echt onder een steen geleefd. Het duurde daarna niet lang meer voor ik een video kreeg van haar dochter’s eerste unboxing van de LOL Hairgoals. Ook bij haar thuis werd het pure magie. Bij ons werden de LOL sterren uitgepakt…

Spielwarenmesse

Op de grote speelgoedbeurs in Duitsland zag ik dat er een magische L.O.L wereld is ontstaan met heel veel toffe producten. Je kunt het zo gek niet bedenken of de leuke, kleurrijke karakters vindt je terug op een variatie aan producten. We konden dan ook helemaal ons hart ophalen bij de productpresentatie van MGA entertainment. Er komt heel veel tofs aan. Bij het passeren van de stand van Canenco keken we ook onze ogen uit. Ze lanceerden de L.O.L sterren, waar ik zeer enthousiast van werd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een nieuwe vondst op de speelgoedbeurs en in de wondere wereld van L.O.l zijn deze Surprise sterren! De inhoud van deze stervormige doosjes van L.O.L. Surprise is iedere keer een verrassing! In de set vind je 6 verschillende doosjes: 2 met make-up, 2 met stationary-spulletjes en 2 doosjes met schattige sierraden. Je trekt de sticker-rits los van de verpakking en de inhoud van het L.O.L. Surprise doosje is gelijk te bewonderen! De doosjes zijn ook heel handig om uit te delen! Tof concept Te koop bij lobbes.nl & toychamp.nl #lolsurprise #new #coupdecoeur #ontdekking #lol #speelgoed #mskeup #wannahaves #spielwarenmesse #canenco #ontdekking

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

LOL sterren

De LOL sterren zijn verkrijgbaar in 3 maten: small, medium en large. Mijn dochter mocht de medium LOL sterren unboxen. Gastblogger Mariken heb ik de “small‘ sterren gegeven dei ze samen met haar dochter Olivia, die ook een enorme LOL fan is,zal unboxen. Zij zal daarnaast ook de ‘Create It collectie’ van Canenco voor ons ontdekken.

* 3 categorieën:

De s maten LOL sterren zijn verkrijgbaar in 3 categorieën: stationary, jewellery en make-up. Elke categorie bestaat uit verschillende varianten waardoor het altijd een verrassing is welke ster je krijgt en wat er in zit! Dat is ook wel de magie van L.O.L

De 3 sterren (medium) die mijn dochter mocht inboxen waren een succes. Qua stationery zat er een notitieblokje in met een toffe L.O.L stift en sleutelhangers. De make-up lipgloss en lippenbalsem werden gelijk gebruikt en qua sieraden zat er een lieve ketting in met fluffy sleutelhanger. Het unboxen blijft iets magisch opwekken bij kindjes, dat prachtig is om te zien.

Verkrijgbaarheid

De ontdekte producten van LOL surprise en Create it! zijn te verkrijgen bij Lobbes.nl en Toychamp.nl. De bedenkers en makers van de toffe L.O.L sterren is het bedrijf Canenco. Velen zullen dat niet kennen aangezien ze niet aan de consument leveren, maar aan de speelgoedzaken waar wij het kunnen kopen.

Canenco

Het bedrijf dat achter deze producten zit is Canenco, een jonge en dynamische ontwikkelaar van speelgoed, schrijfwaren, kunst en ambachtelijke producten. Hun doel is voornamelijk om kinderen gelukkig te maken door het ontwerpen, testen en ontwikkelen van producten waar kinderen blij van worden.

Missie geslaagd

Betreft de L.O.L sterren is deze missie geslaagd. Mijn dochter straalde van oor tot oor. Bij lobbes.nl en Toychamp.nl kun je de collecties terugvinden. Zijn jullie LOL fan, of is de rage compleet aan je voorbij gegaan?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief