Delen vinden we super lief

Crate Creatures Surprise!:Tijdens het unboxing event bij MGA hebben de kinderen ‘Crate Creatures’ ontdekt! Ze keken hoe andere kindjes het deden en voor ik het door had, hadden ze de krat open gebroken om avonturen te beleven met hun nieuwe monster vriendjes.

Het leukste vonden de kinderen misschien wel het trekken aan de tong waarbij monsterlijk grappige én vieze geluiden te horen zijn. Ook kun je zinnetjes opnemen en ze afspelen met je Crate Creatures!™ Ontzettend leuk en ook grappig speelgoed dat de harten van onze kids heeft gestolen.

Monstersmonsters onder het bed monster spray

Er zijn vier verschillende monsters verkrijgbaar: “Blizz, Pudge, Sizzle en Snort Hog”. Elk monster wordt geleverd in een eigen krat, waarin je hem veilig kunt opbergen. De kist is uitgerust met een koevoet om het beest los te breken! De kinderen hadden het zo door hoe het werkt en openen en sluiten de kist in een flits. Het trekken aan hun tong om de monsters te laten trillen is misschien wel het leukste. Lucas giechelt er op los als het monster vieze en grappige geluiden maakt.

  • Unieke eigenschappenCrate Creatures Surprise!:

Je kunt de monsters ondersteboven houden of kantelen voor unieke monstergeluiden. Elk monster heeft een eigen eigenschap die jij kunt besturen! Er is bijvoorbeeld uniek voer voor elk monster. je kunt ze eten geven en ze zelfs horen kauwen! Mijn jongste vindt het vooral leuk om het monster weer terug in zijn krat te stoppen en hem steeds opnieuw te laten losbreken.

Lees ook: Monsters, Mamaaaah!! Mijn kind is bang voor monsters onder haar bed

Specificaties Crate Creatures Surprise:

• Trek aan de tong van het monster om hem te laten trillen, grappige geluiden te laten maken en naar zijn gloeiende ogen in de verpakking te kijken.
•Met de koevoet kun je het slot openbreken en het krat sluiten van je monster.
• Als je het monster ondersteboven houdt, kantelt of op zijn rug legt reageren de sensoren en gaat de monster bewegen.
• Je kunt je stem opnemen en de monster het  bericht met een monsterstem laten afspelen.
• Elk monster heeftt 45+ monstergeluiden.
• Elk monster heeft zijn eigen favoriete voedsel, waarmee je kauwgeluiden ontgrendelt als je het in hun mond stopt. Onze monster heeft een stuk pizza.• De eigen monsterfuncties zorgen ervoor dat ieder figuurtje grappige acties kan uitvoeren.
• Het speelgoed bevat de monster, de voedsel accessoire, het slot, de ketting, de koevoet en het hersluitbare krat om je monster in op te bergen.

BLIZZ

 

Blizz heeft zijn eigen krat, is uitgerust met een koevoet om het beest los te breken. Als je aan zijn tong trekt, kun je Blizz laten trillen en vieze en grappige geluiden laten maken. Als Blizz ondersteboven of gekanteld wordt maakt hij unieke monstergeluiden  Blizz flappert met zijn armen wanneer je zijn staart heen en weer schudt en maakt kauwgeluiden als je hem zijn bevroren lekkernij voert.

Ontzettend leuk speelgoed war je kinderen heel veel plezier van zullen hebben. Adviesprijs Crate Creatures Surprise!: € 39,99

Winactie

In samenwerking met MGA mogen we één van deze te gek gave monsters weggeven! Meedoen is heel eenvoudig. Aanstaande woensdag maken we een winnaar bekend onder de reacties onder deze blog en de reacties op Facebook! Je hoeft ons enkel  te vertellen welk monster jouw favoriet is? Of misschien wel alle 3 :-D. Delen van het bericht vinden we altijd leuk, maar is uiteraard geen voorwaarde.

Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.  NB: De winactie is  mogelijk gemaakt door een samenwerking


Delen vinden we super lief