Delen vinden we super lief

We kunnen wel stellen dat de herfst écht is begonnen! Het onstuimige weer geeft even vaak vertier als dat het ongemak oplevert. De grilligheid van de herfst nodigt de ene dag uit om lekker naar buiten te spelen met je kinderfiets, terwijl de andere dag erom vraagt om heerlijk binnen te vertoeven. We wachten ook nog maar even met het verwijderen van de zijwieltjes bij onze jongste. Dat komt in het voorjaar allemaal wel weer! Dit is de uitgelezen periode om de fantasie binnenshuis onder de warme deken van de verwarming tot leven te laten komen. We betreden nu de Novelmore fantasiewereld…

Novelmore ridders opgelet!

buitenspelen buiten

Wanneer je kinderen alle puzzels al van binnen- en buiten kennen, ze alle liedjes van de muziekstream uit hun hoofd kennen, de televisie ze niet meer kan bekoren en alle bouwstenen op zijn gegaan aan hun grootste bouwwerk, probeer ze dan eens warm te laten lopen voor een middeleeuws zwaardgevecht in een heus ridderduel! Maak de magie levend en prikkel hun creativiteit bijvoorbeeld met behulp van het tijdloze Playmobil. Met Novelmore ridders gebeurt dit in een handomdraai! 

Grote burcht vd Novelmore ridders

Er moet gestreden worden

Bij de bovenstaande levensechte burcht van Playmobil moet met je leven worden verdedigd en er moeten tactische plannen worden gesmeed om dit te kunnen bewerkstelligen. Met de ophaalbrug, de ingebouwde katapult en andere vernuftige snufjes, moet dit met een goed doordacht plan en voldoende mankracht meer dan haalbaar zijn. Maar pas op! De vijand is sluw en moet je niet onderschatten, want voor je het weet, veroveren ze de bucht via de doorbreekmuur! Dit is heel gaaf speelgoed en ligt ingepakt klaar om gegeven te worden met Sinterklaas!

verkleden ridderoutfit souza

Middels een val kun je de vijand om de tuin leiden en komen ze in de zogenaamde ‘vergeetput’ terecht. Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om de vijand aan te vallen. Met dit geweldige Novelmore Ridder speelgoed word je fantasie en creativiteitaan alle kanten geprikkeld. De mogelijkheden en het speelplezier zijn eindeloos. Novelmore ridders van Playmobil is dan ook niet voor niets genomineerd voor de titel speelgoed van het jaar

Grote burcht van de Novelmore ridders_5

Je kunt ook samen strijden!

Vind je in je eentje spelen maar saai?! Geen man over boord, charter je broertje of je zusje en beleef samen de meest fantastische avonturen. Enig kind? Ook nog niks verloren! Dan is er vast wel een leuke buurjongen of buurmeisje die niet vies is van een goede riddersstrijd! Of vraag een vriendje, vriendinnetje of klasgenoot om samen met jou als echte Novelmore ridder te strijden! Misschien zijn papa of mama ook wel te strikken voor een ouderwets duel!

De rollen zijn eindeloos en je fantasiekrijgt de vrije loop. Kies jij voor een gemene boef, een stoere ridder of ben je een onschuldige jonkvrouw die gered moet worden? Het kan allemaal. Niets is te gek en alles is mogelijk. Ook je andere knuffels, poppen of accessoires kunnen in worden gezet in jullie spel. 

fantasiewereld, fantasie, , helden, superheld

Toch liever buitenspelen…

Vind je deze Novelmore burcht maar ‘zo,zo’, maar vind je het wel ontzettend leuk om te strijden of een ridder te zijn? Geen probleem hoor! Maak gewoon je eigen zwaard van karton of misschien zelfs wel van hout. Je kunt ook je eigen schild maken en een beschermend pak. Raadpleeg een zoekmachine op internet en je kunt alle kanten uit! Je kunt zelfs met je zelfgemaakte ridders outfit lekker naar buiten, doop je fiets om tot paard, bouw je eigen Novelmore burcht en ga de strijd aan met de vijand of met andere ridders. 

Een behouden vaart, eh…strijd! 

school ridder souza

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief