Delen vinden we super lief

pixers kinderkamer kamerOns kleine meisje wordt groot, tijd voor een nieuwe kamer! Het kleine kamertje wordt doorgeschoven naar haar nieuwe zusje. En heet voortaan ‘de babykamer’. Voorlopig is het nog de baby- en gereedschap kamer, maar daar gaat verandering in komen. Haar oude bedje is voorzien van een likje verf. Dat was nodig want bij het doorkomen van Amelie’s tandjes heeft het wiegje het zwaar te verduren gehad. Voor de gezelligheid hebben we één muur een nieuw kleurtje gegeven.

Nu hebben we een strak, grijs/blauw muurtje dat perfect past bij de gordijntjes die we lekker laten hangen. Kastje staat, commode wordt weer in de ”gebruik-stand’ gezet en klaar is Kees! Aan de muur hing een leuk Londens tafereeltje wat echt bij Amelie hoorde en minder bij haar zusje. Dat schilderijtje krijgt een nieuw plekje en voor de muur van de babykamer zijn we op zoek gegaan naar een nieuw plaatje.pixers kinderkamer kamer

Pixer poster boven het wiegje

We hebben het ons niet te moeilijk gemaakt en hebben de hulp ingeroepen van het internet. We kwamen terecht op de site vol met posters van Pixers.nl.  Keuze genoeg voor de nieuwe babykamer. Overigens ook voor de rest van het huis. Voor elke ruimte valt wel wat leuks te vinden. Om het zoeken tussen al die posters wat makkelijker te maken hebben we geselecteerd op ‘babykamer’.

Heel veel leuke beestjes, wolkjes en rompertjes kwamen op ons af. Handig zoveel keus want dan is er altijd wel iets te vinden met de juiste afbeelding en kleur. Je kan voor een poster gaan of een canvas, ingelijst of niet. Of wat denk je van een leuke drie-vier of vijf luik? Nu alleen nog even de kleertjes wassen en in de kast hangen en de kleine meid kan komen!

De kamerswitchpixers kinderkamer

De babykamer in ons vorige huis hebben we ruim een maand voor de uitgerekende datum ingericht. We moesten toen vooral rekening houden met een heeeeeel klein kamertje en hebben een prachtig meegroeiwiegje/bedje gekregen van mijn ouders. Het leek nog allemaal zo onrealistisch dat er echt een baby’tje op komst was. Voor de peuter/kleuterkamer zijn we wat eerder aan de slag gegaan. Zo is grote zus al lekker gewent aan haar nieuwe kamertje en hoeft ze niet in één maand tijd haar kamertje af te staan en de aandacht van haar ouders ineens te delen.pixers kinderkamer kamer

Een echte peuter/kleuter kamer

Mijn man en ik waren er al snel uit dat we één muurtje wilden voorzien van een behangetje waar je lekker bij kunt wegdromen. Ik vond het wel leuk om voor een klassiek behangetje te gaan.

Met bloemetjes of patroontjes. Daarop kan je dan een pluche olifantenkop hangen en leuke lijstjes met posters of foto’s. Manlief had een heel ander idee voor de muur. Zoals altijd zijn we er wel uitgekomen.

We zijn voor beestjes gegaan. Heel veel schattige beestje voor een echte kinderkamer. De pluche olifant komt als nog maar dan op de andere muur. We hebben een super leuk meisjes bed gekocht, een mooie oude biedermeier kast van Marktplaats gehaald en de oude speelkist van mijn ouders wit geverfd. Gordijntjes op de groei. Of terwijl met een patroontje waar ze (hopelijk) niet over drie jaar op uitgekeken is.

pixers kamer

Finishing touch

Ook in deze kamer wilde we graag een plaatje aan de muur om het helemaal af te maken. Maar dan wel een plaatje wat in het thema past: beestjes! Papa Martijn heeft een super leuk lampje gemaakt van een vogelhuisje voor aan de muur. Misschien valt de olifant wel een beetje uit de toon tussen al die bosbeestjes. Er zijn genoeg dierenposters te vinden op het internet. Wat het kiezen niet makkelijker maakt. Ik hou zelf erg van vintageplaatjes of een print met of zonder tekst. We zijn er nog niet helemaal uit welke het wordt. Het konijn van Alice in Wonderland of juist meer een patroontje of cartoon. Er is zo veel leuks bij Pixers!pixers kinderkamer kamer

En dan ben ik me nu alleen nog aan het concentreren op kinderkamers. Ze hebben hele mooie posters voor huiskamers, werkkamers, de hal, noem maar op! Kunstposters of juist een mooie (sfeer)foto. Je kunt selecteren op allerlei thema’s, kleuren, stijlen of bestemmingen. Fijn dat ik alles op één site kan vinden behang, muurstickers, posters, canvas, aluminium print. Zelfklevend of juist niet. Ingelijst of zonder lijst. Alles voor aan de muur of deur. Ik kom er wel uit! Maar ik ga nog heel even verder zoeken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief