Delen vinden we super lief

Ik ben onze granol muren in onze woonkamer serieus spuugzat en zoek naar inspiratie. Ook onze slaapkamermuur kan een opfrisser gebruiken. Ik kreeg de tip eens rond te struinen voor inspiratie en ruime keuze aan canvas en posters met letters van Pixers. Mij nog niet bekend en ik werd blij verrast. De kleuren komen je op deze website tegemoet en je word blij van de mooie producten. Pixers heeft als missie om alle muren in de wereld te betoveren met posters en wandbekleding. Daar worden we blij van. Extra leuk; Ze hebben een blog, waar je een Quiz kunt doen om er achter te komen wat je stijl is. Ik ben een “Rustic” persoon, blijkt uit het resultaat, grappig en handig. Nu kan iets bewuster rond struinen. Want oh, boy de keuze is reuze, ze hebben miljoenen resultaten. Mij ben je voorlopig even kwijt….

Producten
De keuze is reuze. Prachtig Fotobehang, Canvas, posters in allerlei stijlen en ook stickers van pixers. Allemaal kant en klaar dus begin maar met scrollen, want er zit ongetwijfeld een favoriet tussen. Je zult zien dat je thuis muren te kort komt, want alles is tof. Je kunt voor een wandbehang kiezen voor een groots impact maar ook is er een grote keuze aan canvas schilderen om de muur deels te bekleden.  Het is heel fijn dat je kunt kiezen tussen bestemmingen, thema’s en collecties, om zo snel bij je favorieten uit te komen. De inspiratie voorbeelden doen je serieus smelten. Dit geeft je een iets beter beeld dan enkel een poster afbeelding.

Prachtig Fotobehang
Het fotobehang heeft mijn hart gestolen. Oh, boy ik ga mijn hubby echt overtuigen dat we de orchidee gaan bestellen. Die is toch echt gaaf. je hebt dan helemaal niet veel extra’s nodig in je woonkamer. “Less is immers more”  Ook de verschillende variaties behang voor de kinderkamers zijn tof en origineel. Het lastigste is nog om een keuze te maken. Voor Olivier zijn piratenkamer zijn we klaar, maar Yvette haar kamer gaan we deze zomer onder handen nemen. Ik ga voorlopig dus nog even verder met struinen.poster letters

Over pixers
Ik lees dat ze bij pixers bovennatuurlijke krachten hebben en dat ze een omgeving kunnen betoveren en hierbij de ruimte-tijd vervormen. Je ziet dat de vertalingen bij de bedrijfsinfo niet helemaal kloppen met de ietwat originele zinnen, maar dat maakt het juist leuk. Er zit een professionele partij achter die je in onderstaande video een sfeerimpressie geeft van wat er achter de schermen gebeurt. Ze kunnen bergen verzetten met het vrolijk ogende team. Pixers maakt het mogelijk om je interieur met fotobehang, canvas of stickers om te turnen zoals jij wilt, ik ben fan!

Video


Delen vinden we super lief