Delen vinden we super lief

Als je eenmaal bezig bent in huis, werkt dat verslavend. Het klussen is leuk en afgelopen weekenden stond alles in het teken van creatieve projecten. Een poppenhuis en speelgoedkist werd eenvoudig in elkaar gezaagd en het nieuwe bed in elkaar geschroefd. En als alles in elkaar zit, dan begint het leukste werk! We konden los gaan met het thema Circus.

Decoreren

Je kunt beginnen met de decoratie; het leukste onderdeel! Het thema is deze keer ‘het Circus’. Vooral omdat onze aap zich er echt zo kan aanmelden met zijn artiesten talent. Keer op keer haalt hij halsbrekende toeren uit.

emob circus

En qua accessoires kun je dan je hart ophalen met een circus thema. Ik ben geslaagd bij Emob, een online meubelwinkel waar je je ogen uitkijkt. Met een tof behang, matras, boekenkast en muurstickers, creër je in een handomdraai de slaapkamer van zijn (jouw) dromen…..

Circuscircus le friteau le pin parasol

Voor ons betekent circus romantiek, magie, spanning en veel sensatie! De tent met de wapperende vlaggen en muzikale deuntjes lokken het publiek naar het circus. De prachtige voorstellingen met paarden, acrobaten, clowns, apen en dansmariekes doen het bloed van onze kinderen keer op keer sneller stromen. emob circus

Het behangpapier waarop je alle indrukwekkende circusstunts ziet, is dan ook helemaal voor Lucas (2) gemaakt. Hier gaan we veel leuke verhalen bij verzinnen. Nu alleen wel opletten dat hij hierdoor niet te veel inspiratie opdoet… En zal ik een geheimpje verklappen? Ik ben geen behangtalent, maar met dubbelzijdige tape is het klusje zo geklaard, berehandig.

Circus Boeken

En wat spreekt er nu meer tot de verbeelding dan toffe voorleesboeken over het circus!? Om de boekjes een speciale plek te geven heb ik gekozen voor een schuin boekenrek in een neutrale kleur met opbergvakken uit stof. Zijn kamertje is nu al kleurrijk en magisch, waardoor we voor neutrale accessoires hebben gekozen.

Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dat mannetje is dan ineens weer zo iniminie in z’n grote bed 💛 Het matras is binnen en dus kon hij over in z’n grote bed! Erg fijn, want hij hield de gemoederen aardig bezig Een peutermatras past niet en dat vulden we op met dekens en knuffels. Gebroken nachten als gevolg en dat is nu verleden tijd 💤💤💤 Sweetdreams kleine aap . . . . . #donotgrowuptoofast 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Voorlezen

Het wordt nu heel leuk om tijd te nemen voor verhaaltjes lezen. Ook heb je geen beschadigde boeken meer dankzij de zachte stof van de legplanken. Boeken kunnen zo geplaatst worden dat de voor- of achterkant zichtbaar is in plaats van de rug.

Matras
aapje snurtk

En naast het behang, de accessoires, boeken, knuffels en een gezellig dekbed, hebben we ook een goed matras besteld. Het kamertje van Lucas begint zijn vormen aan te nemen. Hij slaapt als een roosje en is gelukkigere dan gelukkig. Ons aapje kan heerlijke dromen verwezenlijken.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief