Delen vinden we super lief

Iedere avond is het een uitdaging om de kleintjes onder de wol te krijgen. De één wil nog graag een verhaaltje, de ander wil alle avonturen vertellen van die dag en de oudste laat zijn Nintendo Switch niet los. Eenmaal in hun bedje komen de smoesjes en originele vragen om de hoek kijken. Heerlijk om te zien wat ze allemaal weten te verzinnen. Kinderen vinden het nu eenmaal vervelend om alleen achter te blijven in hun slaapkamer, in het donker. En geef ze eens ongelijk! Een nachtlampje biedt uitkomst!

Een feeëriek nachtlampje

Dankzij het nachtlampje van Sophie de giraf geven we een extra dimensie aan het slapen gaan. De kindjes kijken hun oogjes uit bij de sterren en door het muziekje ontstaat er een rustgevend slaapritueel dat je kindje helpt in slaap te komen. Min dochter nam heet nachtlampje ook mee tijdens onze staycation bij Outside inn. In een caravan is het natuurlijk ook helemaal magisch!

“Twinkle twinke little star, do you know how loved you are”

Sweet dreams kleine meid

De lichtprojectie vanuit het nachtlampje en bijzondere geluiden zorgen niet alleen voor afleiding als je de kamer verlaat, maar hebben ook een geruststellende werking. Hierdoor valt je kindje heerlijk in slaap. Mijn dochtertje is al wat ouder en is er dolgelukkig mee. Voor nog jongere kinderen is het helemaal een uitkomst want de sterretjes op het plafond zijn een prachtig spektakel. En wat ik helemaal fijn vind, is dat de sterretjes stil staan. Menig nachtlampje draait onrustig rond, maar deze sterren blijven op hun plek!

milestone, sophie la giraf, baby, boy

Een Sophie de Giraf nachtlampje

Wereldwijd is Sophie de giraf het favoriete vriendje van miljoenen kinderen en ik geloof serieus dat ieder huishouden in Frankrijk wel een Sophie linksom, of rechtsom in huis heeft gehad. Sophie de giraf is een icoon! Ze zorgt voor veel knuffelplezier en biedt troost bij doorkomende tandjes.

Sinds kort biedt Sophie dan ook hulp bij het slapen gaan, dankzij de introductie van twee nieuwe nachtlampjes. Met het Sophie de giraf Light & Dreams en de Sophie de giraf Sterrenprojector als nachtlampje gaat je kleintje gegarandeerd rustiger slapen.

Betoverende sterrenhemel

Met de Sophie de giraf Sterrenprojector van Trousselier tover je het plafond van je kindjes kamer om tot een prachtige sterrenhemel. Mijn dochter heeft een klamboe en daar is het helemaal een kleurenspektakel. Muur en plafond worden bedekt met honderden sterrenlichtjes, terwijl het figuurtje van Sophie de giraf voorzichtig rondjes draait.

sophie la giraf, nachtlampje

Tegelijkertijd zorgt de projector voor rustgevende geluiden, waarbij je kunt kiezen uit kalmerende slaapmuziek of natuurlijke geluiden. Mijn kinderen vinden de zee geluiden prachtig, en Yvette herkende het zwanenmeer ook “mam, dat is van ballet‘! Het is ook goed om te weten dat de projector, nachtlampje automatisch uitschakelt na 30 minuten, Je hoeft dus niet bang hoeft te zijn dat je kindje de hele nacht sterren blijft kijken.

Sophie de Giraf – sterrenprojector € 34,99

Rustgevend slaapritueel

Een ander lief nachtlampje is de Sophie de giraf light & dreams. Met het mooi versierde licht- en muziekdoosje op haar rug projecteert Sophie de giraf Light & Dreams ’s nachts niet alleen kleurrijke sterren op het plafond, ze kan ook maar liefst 15 verschillende geluiden laten horen, waaronder slaapliedjes, natuurgeluiden en een kalmerende hartslag om je kindje zachtjes mee in slaap te wiegen. Sweet dreams kleintjes!

Het doosje is overigens ook uitneembaar, zodat het ook los gebruikt kan worden, terwijl je kindje met de zachte knuffelgiraf in z’n armen in slaap valt. Je kunt er naar wens voor kiezen om alleen muziek of lichtprojecties af te spelen, of allebei tegelijk. Daarnaast kun je een timer instellen, zodat het nachtlampje automatisch na 15, 30 of 60 minuten uitgaat.

Zowel Sophie Light & Dreams als de Sophie de giraf Sterrenprojector kun je eenvoudig meenemen, zodat je kindje overal van dit geruststellende slaapritueel kan genieten en heerlijk in slaap valt. Hij gaat in ieder geval in onze koffer mee op vakantie!

christmas, sophie la giraf
Renee, schrijfster van het boek ‘Leef als een Parisienne’

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief