Delen vinden we super lief

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen het gloednieuwe grootse live actieavontuur “Dumbo” op het grote scherm. Het leuke, lieve olifantje zal weer vele harten veroveren. Hier gaan onze eigen, kleine circusartiesten bij wegsmelten, dat weet ik nu al.

Klassieker

dumbo wonderpark

Het is een geliefde klassieker waarin het draait om de verschillen die worden gevierd, waar familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant.dumbo wonderpark

  • Grote oren

Met zijn iets te grote oren maken ze van hem een lachertje in een al worstelend circus. En dan komen ze erachter dan Dumbo kan vliegen en maken ze met het circus een ongelooflijke comeback. En tsja dat is voor ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) niet aan dovemansoren gericht. Hij rekruteert de bijzondere olifant voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, DREAMLAND.

Duistere geheimen

Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen. We meoten allen nog wel heel even wachten voordat het op het grote scherm verschijnt. In het voorjaar vanaf 27 maart zal Dumbo schitteren op het witte doek in de Nederlandse bioscopen.

Trailer Dumbo

Wil je niets missen, volg dan disney viaFacebook | Twitter | YouTube | Instagramdumbo wonderpark

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief