Delen vinden we super lief

vriendinnen quiz elma van vliet Och.. mijn vriendinnen.. Samen zijn, betekent een zorgeloze tijd, even niets aan je hoofd, behalve goede gesprekken, gieren van het lachen en gezelligheid. En vooral veel ouwehoeren! Ok, ok, ook zijn er de zware gesprekken, maar we zijn er altijd voor elkaar met een lach en een traan op fijne momenten en de zware momenten. Je weet veel van je vrienden, maar toch valt er nog een boel te ontdekken. Er zijn veel on-ontdekte momenten… En dan is er ook nog het ‘gevalletje tijd’, in het hectische bestaan van ons gezin, breng ik gewoonweg te weinig tijd door met mijn vrienden. Tijd voor actie! En daarbij is de Vriendinnen Quiz een leuke aanwinst.

Elkaar nog beter leren kennen

Weet jii wie van je vriendinnen er vroeger weleens gelift heeft, welke gekke bijbaantjes ze hadden en wie er niet bang is voor botox? Gespreksonderwerpen en vragen die je niet zo 1,2,3 zelf bedenkt en die zorgen voor gesprekken met een leuke twist. Met de Vriendinnen Quiz van Elma van Vliet kun je er voor zorgen dat je op al deze vragen het antwoord komt te weten.

Op een leuke manier, kun je tijd maken om mooie herinneringen op te halen, levenswijsheden door te geven en om leuke blunders bespreken. De quiz bevat mooi vormgegeven spelkaartjes met vragen en opdrachten. De kaarten vormen de basis voor gesprekken met inhoud, maar ook voor oppervlakkig geouwehoer en vrouwenpraat. Een uitstekende reden voor een avondje zonder mannen.

Vriendinnen Quiz

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn vriendinnen verdienen echt eens iets tofs en de quizes van Elma van Vliet zette me aan het denken 🍀♥️ zouden we echt alles van elkaar weten 🤔 One way to find out 🤟P L A Y T I M E . . . vriendinnen quiz #loveit #spelletjespelen #meiden #connectshareremember #cadeauidee #haardjeaan #vriendinnen #musthaves #elmavanvliet #cadeau #celebrate #teleuk #wijntje #qualitytime #quality #myworld #friendship #myeverything #happymonday #friends #friendshipgoals #goodvibes #myheart #happyme #happytime

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

image

De nieuwe luxe

Waardevolle tijd doorbrengen met vriendinnen en dierbaren koester ik. Nu ik ouder word, wordt onze agenda steeds voller. We hebben meer verplichtingen en het leven vliegt aan ons voorbij.  Vooral door de drie rond rennende kids, neem ik vaker ‘pas op de plaats’. Ik ben dan ook gaan inzien dat ik mijn vriendinnen te weinig heb gezien afgelopen jaar. De ‘verplichte’ verjaardagen en feestjes worden bozcht, maar echte ‘quality time‘ met mijn dierbaren schiet er te vaak bij in. Voor aankomend jaar wil ik daar verandering in aanbrengen. Mijn kinderen zijn ouder, hebben minder ‘zorg’ nodig en manlief schiet maar als te graag in de bres.
  • Quality time

Een avond met vriend(inn)en is zo ontzettend waardevol. Tijd samen is echt de nieuwe luxe, zoals Elma van Vliet, bestsellerschrijfster, prachtig verwoord. Ik krijg er zoveel positieve energie van en vriendinnen zetten me altijd weer even met beide benen in de maatschappij. Even uit mijn ‘werkende, mama en huisvrouw bubble”. Of dit nu een avondje naar Ballet is, wijn drinken, of een filmpje pakken is, dat maakt niet uit.
De gezelligheid laadt weer op en zorgt voor fijne herinneringen. En met de goede voornemens, om meer tijd aan mijn vriendinnen te besteden, weet ik dat ik dat dan wel moet gaan plannen!  Anders komt het er gewoon echt niet van! Een fijn goed voornemen dus! Ik ben er klaar voor om nieuwe kanten en verhalen van mijn vriendinnen te leren kennen.

vriendinnen quiz elma van vliet

Maximise je vriendschap  met de Vriendinnen Quiz van Elma van Vliet 

vriendinnen quiz elma van vliet

Met de Vriendinnen Quiz van Elma van Vliet haal je het maximale uit je vriendinnenavond. Door het spel te spelen komt een soms diepgaand, soms hilarisch gesprek op gang en ontdek je dingen waar je anders nooit achter was gekomen.  De Vriendinnen Quiz bestaat uit 110 spelkaarten en is geschikt voor drie tot acht personen. Naast deze ‘Vriendinnen Quiz’ heeft Elma Van Vliet een reeks quizzen uitgebracht, waaronder de Vrienden Quiz en de Familie Quiz.

Over Elma van Vlietvriendinnen quiz elma van vliet

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Haar moeder werd in 2001 ernstig ziek en toen realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze haar eerste  boek ‘Mam, vertel eens’, waar een reeks producten op volgden. Ze helpen om dierbare herinneringen te delen en bewaren. Haar boeken en spellen staan bekend om de stijlvolle vormgeving en inspirerende vragen die het startpunt zijn voor mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd persoonlijke verhalen. Zie ook elmavanvliet.nl voor meer informatie.

Hygge

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanmorgen hadden we een hele bijzondere ‘get together’ in het Creative House in Amsterdam. ♥️ December is weer in zicht en nu Sint in het land is verschenen, begint de drukte… Zowel op mijn werk, thuis en in mijn omgeving zijn we met z’n allen druk met de decemberstress. Wat dacht je van het scoren van cadeaus, kerstversieringen, outfits, pakjesavond, ook nog eens mijn verjaardag en het afwerken van andere to do’s! 💼💻We vergeten bijna waar het in het leven écht om draait: ‘TIJD doorbrengen met mijn favoriete mensen en hen vertellen hoe belangrijk ze voor me zijn.’⏱ December is met uitstek het moment om stil te staan met de bijzondere band die je hebt met je geliefde, kind, zus, broer, vader, moeder, opa, oma of je beste vriend(in). Onder het mom van “Celebrating Family Love” ontvingen we de bijzondere uitnodiging. Samen met mijn dierbaren mochten we aanwezig zij bij de Pre-XMAS Brunch van @elmavanvliet .

Hét moment waarop ik mijn loved one(s) op een onvergetelijke manier kon verrassen. Allereerst zeer bijzonder om eindelijk dé prachtvrouw te ontmoeten achter de bijzondere en liefdevolle boekjes. 📚📚Daarnaast hadden we een professionele fotoshoot 📸 en… misschien nog wel het spannendste… ik mocht een video 🎥 maken waarop ik mijn dierbaren mocht toespreken … slik… Met een camera op m’n gezicht en omringd met mijn 4 grote liefdes, hield ik het niet droog. Waarom? … ik had de vragen nog zo goed voorbereid, maar om het uit te spreken vond ik heel lastig.. En dat doet me beseffen dat ik dat veel te weinig doe. Gewoon uitspreken waarom ik zo blij ben dat hij m’n man is en wat ik aan hem bewonder.. en hoe ik ons over tien jaar zie… Het kwam er hakkelend uit, maar ach ik schrijf het allemaal later wel op De helft was ik vergeten doordat er 8 oogjes mij vertederend aan het aankijken waren 👀 . . . . . #hygge #sunday #countyourblessings #inspiration #celebratingfamilylove #vertelhetze

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief