Delen vinden we super lief

WINECHILL original

Ken je dat, cadeau stress voor je partner? Want wat geef je je meest dierbare persoon waarmee je lief en leed deelt? Ik ben geslaagd met de WINECHILL , een fantastische vondst. Mijn man heeft namelijk vrijwel alles wat zijn hartje begeeft en als ik hem vraag wat zijn wensen zijn, weet hij hier niet op te antwoorden. En nu wordt hij ook nog eens 40! Dat is een heugelijke leeftijd waar we extra goed bij stil willen staan. 

Ik had al eerder een blog geschreven over cadeau ideeën en mijn eigen ideeën zijn eigenlijk zo gek nog niet. De website voor een weekendje weg staat dan ook open op mijn computer scherm…

Lees ook: Verrassing huwelijksjubileum: De beste ideeën om partner origineel te verrassen

En toen las ik de blog las van Kimberly op Beebs en Moms en was ik gelijk overtuigd. Ze schreef over de ideale musthave tijdens warme zomeravonden. En laat manlief nu een wijnliefhebber zijn! Ook kun je deze gadget personaliseren waardoor ik helemaal overtuigd was. Dit koop ik voor hem, een unieke wijnkoeler!

“Wijn is onder de dranken de nuttigste, onder de medicijnen de lekkerste, 
en onder de voedingsmiddelen de aangenaamste.”

De werking van de WINECHILL OriginalWinechill cadeautip

Naast dit leuke cadeau, krijgt manlief een scala aan BBQ boeken. De buitenkeuken is al enkele keren ontstoken en de lekkerste gerechten weet hij te serveren. Er is niets leuker dan met vrienden lange avonden tafelen met de lekkerste wijnen. De kinderen spelen in hun tuinhuisje terwijl er heel veel wordt gelachen en genoten van het heerlijke weer. Vooral de spontane avonden zijn fantastisch. Ons huis is een stuif ’s in en de wijnflessen komen dan snel op tafel. De ontdekking van de Winechill is er dan ook eentje naar mijn hart. 

Na mijn ontdekking aarzelde ik geen moment en heb gelijk een WINECHILL besteld. Je kunt hem ook laten graveren dat ik uiteraard gelijk heb laten doen. Dit geeft het cadeau een extra dimensie. Ook kun je kiezen voor een cadeau-etui voor een extra luxe uitstraling.

“Er zit meer filosofie in een fles wijn dan in alle boeken.”

Cadeautip

Tijdens de recente wijnproeverij kregen we veel informatie over wijnen, de juiste temperatuur en de ideale manier om je wijn te drinken. Een ijsklontje is natuurlijk not-done. De water verpruts de smaak en op den duur warmt je wijn toch weer op. Zonde als je fijne wijnen schenkt. Ook als de wijn niet op de juiste temperatuur is, kan het de smaak verliezen.

WINECHILL de Wijnkoelerwinechill

De WINECHILL Original kun je zien als een koelhouder die je in de vriezer bewaard (minimaal 2 uur) en in de fles kunt steken. De wijn wordt dan van binnenuit gekoeld. Via de wijntuit op de WINECHILL kun je de wijn ook nog eens perfect uitschenken. In een rap tempo brengt de WINECHILL je witte wijn, of rosé of de juiste temperatuur en houdt het ook koel. Er gaat immers niets boven een goed gekoelde witte wijn, of rosé. Ook voor rode wijn is het te gebruiken en heb je in no-time de wijn op de juiste temperatuur. Je kunt de fles vervolgens op tafel laten staan.

TIP van mijn collega; schenk wel eerst een beetje wijn uit de fles alvorens de winechill er in te steken anders gaat er wijn over de tafel!!

Video

Dit cadeau is ideaal voor manlief en stiekem ook voor mijzelf. Je hebt hierdoor geen wijnkoeler meer nodig! De wijnkoelers gevuld met ijs zorgt vaak voor een rommeltje, het etiket lost op en het vergt ook voorbereiding. Ik heb overigens een mooie wijnkoeler van Philips met lampjes en veranderend licht dus die gebruik ik dan maar voor de waterfles. Deze WINECHILL is compact, ideaal en berehandig. Daarnaast vind ik het een stijlvol product met zijn slanke design.

Nieuwsgierig?luxe-velours-geschenkzak winechill

Ik hoor alle wijnliefhebbers al nadenken en enthousiast worden. Dat gebeurde namelijk ook bij mij toen ik er over las. Manlief was overigens laaiend enthousiast over zijn cadeau. Hij kreeg er mooie messen bij, een snijplank en een BBQ kookboek. Wij zijn weer klaar voor lange, zomerse avonden met fijn gekoelde wijn.

  • Waar te koop

winechill

De winechill is te koop bij lokale slijterijen, speciaalzaken en op de site van wine-chill.com vind je de verkooppunten. Hier kun je overigens ook direct de WINECHILL bestellen.(€24,95) Extra leuk om het te laten graveren (+4,95)  zoals ik heb laten doen. Het is ook een ideaal relatiegeschenk, dat gegarandeerd in gebruik wordt genomen door je zakenrelaties

winechill

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief