Delen vinden we super lief

Hasbro presenteert de ‘UglyDolls‘ de perfecte knuffel voor iedereen die niet zo nodig perfect hoeft te zijn. Een hele toffe vondst, die zelfs schitteren in hun eigen film! Deze muzikale animatiefilm UglyDolls is nu te zien in de bioscopen en het is een film naar mijn hart.

Het is een heerlijke film over dromen met een belangrijke, mooie boodschap. Waar het écht om draait in het leven, is dat je van jezelf houdt! … “You gotta love yourself”, precies zoals je bent en niet van een aangepaste versie! Een hele verademing in een wereld vol perfecte plaatjes. En bij kinderen kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen!

De super knuffelbare poppen UglyDolls uit de film zijn allemaal uniek en het zien van de film, brengt ze nog meer tot leven! Er is keuze uit heldin Moxy, grappenmaker Ox, de hongerige Babo, lieve Wage en blij ei Lucky Batt. Vijf unieke UglyDolls pluchen poppen die allemaal met veel liefde in elkaar zijn gestikt. Ook zijn ze superzacht en vooral heel erg knuffelbaar, dat de allerbelangrijkste taak van een favoriete knuffel is!. Het gelukkig-niet-zo-perfecte vriendje dat elk kind overal met zich mee sleept en waar je lekker je neus in drukt. “You Gotta Love Yourself!UglyDoll

Knuffels uit UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt

Het verhaal

De eerste UglyDoll ontstond als een tekeningetje in een liefdesbrief. Dit is de reden waarom er nu bij elke UglyDoll een lief envelopje met een grappige Ugly-sticker erin. Die kunnen de kinderen op hun schriftje of hun spiegel thuis plakken. Dit help hen er aan herinneren dat ze prima zijn zoals ze zijn. En vooral dat je elke dag moet beginnen met een lach!

Waarden en levenslessen die ik de kinderen graag mee geef in het leven. Alle UglyDolls zijn trots op hun unieke, imperfecte uiterlijk. Ox voelt zich heel stoer met zijn ene oog en Lucky Batt trekt zich niets aan van zijn overbite. Sterker nog, zo straalt hij nog meer! Wat zijn ze leuk! En Moxy? Die stuitert van het zelfvertrouwen, ondanks haar malle koppie. Heerlijk toch!

Over de film

Alle UglyDolls poppen die niet helemaal perfect van de fabrieksband rollen, komen terecht in Uglyville: het plaatsje waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy en alle andere UglyDolls zijn er dolgelukkig! Maar wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze PerfectionVille“, waar het er toch echt even allemaal anders aan toe gaat….

De muzikale animatiefilm UGLY DOLLS is nu te zien in de bioscopen! De UglyDolls pluchen knuffels zijn geschikt vanaf 4 jaar en de Consumentenrichtprijs is €12,99. De UglyDolls zijn verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Toy Champ

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram   Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief