Delen vinden we super lief

Tijdens mijn zwangerschappen droeg ik graag Noppies zwangerschaps broeken, waar ik echt in woonde! Je buik word groter en dan wil je niet alleen een jeans die lekker zit, maar ook perfect aansluit op de plekken die ertoe doen: je billen én je buik!
Noppies introduceert een nieuwe Denim-zwangerschapscollectie met speciale materialen die je veranderende figuur goed uit laten komen. De collectie heeft vier verschillende fits, zodat ook jij de jeans kunt vinden die helemaal bij je past!

Vier verschillende fits

Met een bolle buik is het fijn om een goed zittende denim te dragen met buikondersteuning. De nieuwe Denim zwangerschapscollectie van Noppies is dan ook een aanwinst voor alle mama’s to be! We vertellen je er alles over!noppies

Essential versus Commited

De nieuwe Denim collectie van Noppies in onderverdeeld in twee categorieën: Essential en Committed. De eerste collectie was geschikt als basic jeans die voorzien is van alle basisfunctionaliteiten. De jeans uit de committed collectie bieden iets extra’s. Vooral voor toekomstige moeders die graag duurzame en sociale kledingkeuzes maken. Let’s introduce…

Image

Jegging Ella

De ‘jegging‘ is misschien wel de meest comfortabele uitvinding van de eeuw! Maar ook de stijl van deze denim maakt dat je de strakzittende jogging ‘Ella‘ het liefst zo vaak mogelijk uit je kast plukt. Noppies heeft kontzakken toegevoegd waardoor het model oogt als een echte denim en niet als een legging.

Image

“Comfort meets style”. Met Straight jeans Beau

Als je op zoek bent naar een echte classic jeans, dan is de ‘Beau jeans’ jou op het lijf geschreven. De relaxte pasvorm zorgt ervoor dat je er tof uitziet en je je op je gemak voelt. Je kunt de Beau jeans herkennen aan de typische denim-kleur en de bijzondere buikband van katoen.

Image

Skinny Avi

Ken je de term ‘bodyhugging‘? Deze musthave is gemaakt van deze fantastische stretchstof dat ervoor zorgt dat deze skinny als een tweede huid aanvoelt. De comfortabele “Avi’ is verkrijgbaar in grijs, drie soorten blauwtinten en in het zwart.

Slim fit Mila

Image‘Mila’, wordt bij Noppies ook wel de- ‘altijd-goed-jeans’ genoemd. Net zoals de Avi, volgt de stof van deze jeans de contouren van je lichaam. Dit model zit alleen een stuk minder straks om je benen. Speciaal voor dames met curves komt de Mila ook in een grotere maat, waarbij de broekspijpen iets verder uitlopen. Zo kan iedere zwangere vrouw zich prachtig en comfortabel voelen tijdens de hoogtepunten van hun zwangerschap.

De broeken van Noppies zijn online te bestellen, maar ook in de winkels van Noppies zelf. In Amsterdam hebben we het geluk dat er een Flagship store aan de Nassaukade gevestigd is.

Over Noppies

Noppies is in de positiekleding wereld alom bekend en is al 25 jaar dé innovatieve expert. Noppies ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt kleding waar zwangere vrouwen nog gelukkiger van worden. Op den duur gaat je eigen kleding niet meer lekker zitten en is het tijd om over te stappen op zwangerschapskleding. Noppies biedt hierbij ondersteuning, pasvorm en comfort, zonder dat er geen concessies gedaan hoeven te worden aan je eigen stijl en de kwaliteit.

Naast de Maternity-lijn heeft Noppies ook kleding voor baby’s en peuters en een home-collectie. Het staat ook wel bekend om de meest zachte stoffen, mooiste kwaliteit en unieke dessins. Want voor de kleintjes willen we natuurlijk ook het allerbeste.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief