Delen vinden we super lief

Niets is leuker dan nieuwe, originele producten te proberen en ervaren. Ik koop eigenlijk nooit spontaan iets nieuws om uit te proberen. Denk dan aan, drankjes, wasmiddel of nagellak. Ik houd het vaak bij het vertrouwde producten, tenzij er een leuke aanbieding voorbij schiet. Dan ben ik absoluut over te halen. En laat dat nu het geval zijn met de Superbox. Toen mij gevraagd werd of ik mijn mening hier over wilde geven in ruil voor een box, ging ik gelijk overstag. Natuurlijk wil ik dat wel, want is het concept niet “Too good to be true?”.

Superbox vol leuke producten

Het concept

Ik had de superbox al eens voorbij zien komen op social media. Nieuwsgierig als ik ben, bekeek ik ook de commercial om te zien wat er precies in zo’n box zit. De Superbox zit vol met originele (voor mij veelal onbekende) producten waar je met je gezin van kunt genieten. De producten zijn gevarieerd en voor ieder wat wils. Je maakt kennis met producten die het waard zijn om een keer te proberen. Ik kende een aantal producten ‘van horen zeggen’, maar had het nooit eerder gekocht, of geprobeerd. De CB12 kauwgum bijvoorbeeld, of de rijst en bonenburger van Lassie. Ik zou dit nooit zelf hebben gekocht, des te leuker om het uit te proberen.

Veel voor weinig vouchers

Onder het motto veel voor weinig, laat Superbox je kennis maken met producten die je een keer geprobeerd moet hebben! Ze geven aan dat de inhoud ruim 200 euro waard is dat voor slechts 19.95€ te koop is. (incl. verzenden) Huiverig als ik ben, ben ik de producten eens goed langsgegaan. Ik ben altijd bang dat ze de box vullen met vouchers & coupons waar je niets aan hebt. Onzinnige kortingen, of verborgen abonnementen. Niets is minder waar. Een aantal producten zijn niet mijn ding, maar heb daar mijn buurvrouw en vriendin enorm blij mee gemaakt.

  • Lekkers in de superbox

Naast de Chio-Chips Kettle Sweet Chili en De Lonka Fudge Karamel & Sea Salt, zat er nog veel meer lekkers in de box. Vooral veel originele, leuke drankjes. Leuk om te kunnen proeven en op een volgend feestje iets origineels te kunnen schenken.

  • Charlies natural Soda – Orange & Mandarain (250ML) €0,99Superbox vol leuke producten
  • Astis Bubbles (355ml) €0,99
  • Arizona- green tea with Honey Low Cal €0,99
  • 100% Conconut groove (1L) €1,89
  • MadeGood-Bio Almond Apricot Fruit & Nut Bars
  • Mooi makers

Er zitten leuke producten in voor een verwendag. Of wat dacht je van na een sauna dag (Voucher Dagentree + Showerfoam voor 17,95)

  • Inecto Naturals – Argan Bath & Shower cream
  • MUDMASKY – Sleep repair Renewal Nourishing Mask (15ml) €17,25
  • VSM Spiroflor cooling gel (100ml) €14,99 ideaal voor mijn joggende man

Waar ik extra blij van werd is de zonnebank voucher van Sundays. Ik kan wel wat vitamine D gebruiken en laat er nu in de Superboxbuurt een vestiging zitten. Daarna laat ik me gelijk onderdompelen in luxe en kan ik genieten van een beauty arrangement t.w.v 40,- bij Ariane Inden. Door deze vouchers vind ik de box een topper en heb je het betaalde bedrag er gelijk uit. Kan ik gelijk mijn lichaam een reset geven bij de Freezlab. Ook ben ik nieuwsgierig naar het Take Daily abbonement dat er voor zorgt dat je dagelijks de benodigde vitamine, mineralen en omega3 vetzuren binnenkrijgt. Ik heb mijn 1e 4 weken t.w.v €18,95 besteld en ga een gezonde winter tegemoet.

Extra’s

En dan heb ik nog niet eens de hele inhoud van de superbox besproken. Thee, Sweeps, nagellak, mini pastijtjes, Silan Suprême wasverzachter, een voucher voor gratis fotoalbum en ga zo maar door…. kijk maar mee in onderstaande video

Bestellen

Ik ben blij verrast door de inhoud van deze superbox. Huiverig als ik was, heb ik mijn mening bijgeschaafd. Voor merken is het een ideale manier om een product te laten proberen door de consument en hiermee bekendheid mee te genereren. Het bedrag van €19,95 is het dubbel & dwars waard (incl. verzendkosten!). Als je van een box vol verrassingen houdt raad ik het absoluut aan. De superbox is te bestellen op superboxpuntnl en wordt snel en gratis thuisbezorgd! De doos is overigens een groot succes bij onze kinderen, het is inmiddels omgetoverd tot een piratenschip ;-D

Video Commercial

Je kunt meekijken naar de inhoud van de box in deze commercial. Zou de box iets voor jullie zijn?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief