Delen vinden we super lief

We mochten met de Blogboot meevaren over de Amsterdamse grachten waar we met Bloggers en inspirerende creatievelingen samen kwamen. Marguerita van Unicorn Experience weet ons iedere blogboot editie te verrassen met een ander blog thema dat deze ditie in het teken van Boekenvoordeel stond. Bij BoekenVoordeel krijgt de klant altijd prijsvoordeel, kortingen tot wel 50% en zeer scherpe prijzen op diverse producten, maar eigenlijk kom ik er nooit. Waarom eigenlijk niet!? Tijd om er tijdens het varen meer over te leren en met succes: na deze blogboot editie ben ik er voor vaderdag geslaagd en zag er nog heel veel meer leuks liggen! Lees je mee…

De enthousiaste schippers van Starboard Amsterdam voeren ons met hun elektrische rondvaartboot langs de prachtige hotspots van de stad. We varen regelmatig mee met de blogboot en het verveelt echt nooit! Mocht je overigens ook zelf eens over de grachten willen varen met een eigen borrelboot, of privé boottocht, je bent bij Starboard boats aan het juiste adres.

Met een borrelplank en verfrissende drankjes aan boord, was het de perfecte setting om te connecten met gelijkgestemden en geïnspireerd te raken om een nieuwe hobby op te pakken met de fijne items van Boekenvoordeel. Er ging een creatieve wereld voor me open.

De winkels van Boekenvoordeel zijn getransformeerd, het assortiment is verruimd, en boekenvoordeel profileert zich als dé bestemming voor al je favoriete hobby’s.

Het boekenvoordeel avontuur: meer dan alleen boeken

Een hoogtepunt aan boord was toch wel de kennismaking met Boekenvoordeel. Dit is een winkel die veel meer biedt dan alleen boeken. We werden ondergedompeld in een wereld van creativiteit en inspiratie dat voor mij een eye-opener was, aangezien ik nooit bij Boekenvoordeel binnenstap. En gek eigenlijk, want ze hebben zo’n breed assortiment waar ik zelf ook heel vaak naar zoek. Je vindt er alles voor je creatieve offline hobby’s. Van boeken tot haakgaren, en van tekenspullen tot legpuzzels. Het is de perfecte plek om van elk vrij moment een ontspannen moment te maken! Ideaal voor de naderende vakantie en lange autoritten.

Creatieve meesterwerken

Om ons te enthousiasmeren om weer creatief bezig te zijn, was haakfluencer Den Dennis aan boord en nam ons mee op een creatieve reis met een haakworkshop. Terwijl we onze handen lieten wapperen, deelde Den Dennis handige tips en tricks, terwijl de boot zachtjes door de grachten ging. Het was een leerzame workshop die ik thuis uiteraard heb voortgezet met mijn dochter, die nu al druk bezig is met haar eigen vriendschapsarmbandjes.

Ook had ik het genoegen om schrijfster Wendy Brokers te ontmoeten, wiens avonturen als auteur en haar boekenreeks ‘Eindeloos‘ me intrigeerden. Haar laatste boek ‘Niet zonder ons‘ belooft een meeslepend verhaal te zijn als ik de meiden aan boord mag geloven. Velen kenden haar bestseller, waar ik nu al naar uitkijk om te verslinden tijdens mijn zomervakantie.

Zomerpret en Creatieve Ontdekkingen

Als kers op de taart werden we verwend met een goed gevulde goodiebag, gevuld met spelletjes, knutselspullen en boeken van Boekenvoordeel. Mijn dochter kon haar geluk niet op bij het zien van de set diamond painting die ze mocht uitkiezen. De stickerset, verschillende spelletjes en creatieve pakketten vragen er om om toch echt vaker bij boekenvoordeel binnen te lopen. Met de zomer voor de deur en de regen achter ons gelaten, vind je hier alles voor eindeloze avonturen en creatieve ontdekkingen.

De Kumihimo-schijf! is een uitvinding! Voor een klein prijsje krijg je perfect gespannen draden die overzichtelijk blijven. Dankzij de vastgeklemd draden kun je je project eenvoudig even wegleggen. Ideaal voor onderweg, vooral tijdens lange autoritten! Een onmisbaar hulpmiddel voor elke knutselfan.

Hitster Summer Party

En ik moet zoieso naar boekenvoordeel voor nog een editie van het leuke partyspel Hitster Summer Party dat perfect is voor een zonnige dag. Het draait allemaal om het raden van het jaar waarin een bepaald nummer uitkwam aan de hand van korte geluidsfragmenten. Degene die als eerste 10 zomerhits in de juiste volgorde verzamelt, wint het spel. Deze speciale editie bevat muziek van de jaren ’70 tot 2023 en is een van de vele varianten van Hitster. Het mooie is dat je verschillende Hitster-edities kunt combineren voor nog meer variatie en speelplezier.

Het spel werkt met de speciale Hitster-app, die je eenvoudig op je telefoon downloadt. Met de app scan je de QR-code op de spelkaartjes, waarna je een fragment van een liedje via Spotify hoort. Door de kaartjes op de juiste plek op je eigen tijdlijn te plaatsen, creëer je de ultieme muziektijdlijn. Heb je als eerste 10 kaartjes op rij? Dan ben jij de onbetwiste Hitster! We speelden het aan Boord en het is echt een aanrader. Bij ons thuis zal het zeker voor veel lachsalvo’s en een gezonde dosis strijdlust zorgen!

boekenvoordeel, blogboot, starboats
Bij Boekenvoordeel heb je keuze uit boeken, creatieve hobbyartikelen, kinderartikelen, films, series, spellen, legpuzzels en meer, tot wel 50% goedkoper! Toch maar eens de vestiging in Apeldoorn bezoeken. (en dat is gebeurd gelijk na deze blogboot editie)

Tot slot

De Blogboot met Boekenvoordeel als stralend middelpunt was een succes. Van het varen langs Amsterdamse grachten, tot het knusse samenzijn met vakidioten en het ontdekken van nieuwe passies; het was een dag om te koesteren.

Bij thuiskomst heb ik gelijk mijn creativiteit weer opgepakt met de producten uit de goodiebag van Boekenvoordeel. De Kumihimo-schijf is een geniale vondst en met de pastelkleurige garen van Gründl zullen er veel armbandjes worden gemaakt. En als de rust wedergekeerd, duik ik in de boeken ‘Niet zonder jou’ van Wendy Brokers en ‘De verloren dromen van Valeria’ van Aline van Wijnen. We gaan ons deze zomer zeker niet vervelen!

Boekenvoordeel
Boekenvoordeel in de hoofdstraat van Apeldoorn

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief