Delen vinden we super lief

RUBY KIEUWMANS: TIENER MET TENTAKELS (RUBY GILLMAN, TEENAGE KRAKEN), is nu te zien in de bioscoop. DreamWorks Animation duikt deze zomer in de turbulente wateren van de middelbare school met deze hilarische en hartverwarmende komedie. Deze film neemt je mee op een onvergetelijke reis naar de diepten van de oceaan. En wat haar diep in de zee te wachten staat is grootser dan ze ooit had durven dromen.

Synopsis

Ruby is een lieve, onhandige meid van 16 die wanhopig haar best doet om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar. Ze is smoorverliefd op een skaterboy die ze bijles geeft in wiskunde, maar hij bewondert alleen haar wiskundeknobbel. En Ruby kan ook niet met de coole kinderen mee naar het strand, want haar overbezorgde supermoeder heeft haar verboden om het water in te gaan.

Als ze toch doet wat haar moeder verboden heeft, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn kraken koninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolger te zijn van haar imponerende oma die de koningin van de krijgers der zeven zeeën is.

Het is de taak van de krakens om de wereldzeeën te beschermen tegen de ijdele, machtsbeluste zeemeerminnen, de eeuwige vijanden van de krakens. Dat levert wel meteen een probleem op. Het nieuwe, knappe, populaire meisje op school, Chelsea (Emmy-winnaar Annie Murphy, Schitt’s Creek), is toevallig een zeemeermin. Ruby zal moeten accepteren wie ze is en het groots moeten aanpakken om haar geliefde school te beschermen.

RUBY KIEUWMANS: Tiener met tentakels (Ruby Gillman, teenage kraken)

Stemmencast

RUBY KIEUWMANS: TIENER MET TENTAKELS (RUBY GILLMAN, TEENAGE KRAKEN) heeft een buitengewone cast met onder andere Emmy-winnaar Colman Domingo als Ruby’s vriendelijke vader, de voor een Emmy genomineerde Sam Richardson als Ruby’s enthousiaste oom en Blue Chapman als Ruby’s coole broertje.

RUBY KIEUWMANS: Tiener met tentakels (Ruby Gillman, teenage kraken)
RUBY KIEUWMANS: Tiener met tentakels (Ruby Gillman, teenage kraken)

In de Nederlandse versie met de stemmen van Roosmarijn Wind (Ruby Kieuwmans), Tina de Bruin (Agatha), Yannick Jozefzoon (Oom Krill), Karin Bloemen (Grootmama), Carolien Spoor (Chelsea Amada del Mar), Erik van Muiswinkel (Kapitein Piet Hein Vuurtoren), Edwin Jonker (Arthur), Moïse Trustfull (Margot), Valentijn Avé (Connor), Dennis Willekens (Don), Noah Fontijn (Sam) en Carolina Dijkhuizen (Janice).

De originele stemmencast bestaat verder uit Lana Condor (Ruby Gillman), Toni Collette (Agatha), Annie Murphy (Chelsea van der Zee), Sam Richardson (Uncle Brill), Liza Koshy (Margot), Will Forte (Captain Gordon Lighthouse), Colman Domingo (Arthur), Jaboukie Young-White (Connor), Blue Chapman (Sam), Eduardo Franco (Trevin), Ramona Young (Bliss), Echo Kellum (Doug), Nicole Byer (Janice) en Jane Fonda (Grandmamah).

Crew

De film wordt geregisseerd door de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Kirk DeMicco en geproduceerd door Kelly Cooney Cilella in co-regie met Faryn Pearl. Ook in de bijrollen zijn grote komediesterren te horen, onder wie de voor een Emmy genomineerde Will Forte, de eveneens voor een Emmy genomineerde Nicole Byer, YouTube-megaster Liza Koshy , Ramona Young, Eduardo Franco en Echo Kellum.

RUBY KIEUWMANS: Tiener met tentakels (Ruby Gillman, teenage kraken)

Winactie RUBY KIEUWMANS: Tiener met tentakels (Ruby Gillman, teenage kraken)

Om te vieren dat deze leuke video in de bioscoop gaat draaien, mogen we 2 keer 2 bioscooptickets weggeven voor deze leuke film. Dus met welke twee bandito’s ga jij op pad? Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op beide pakketten!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief