Delen vinden we super lief

Babe, bekend om haar gezonde, biologische en culinaire babyvoeding heeft de Baby Innovation Award in ontvangst mogen nemen in de categorie Feeding. De beste babyvoeding van 2022 wordt op een innovatieve manier samengesteld en bereid. Hierdoor zijn de maaltijden lang houdbaar terwijl de maaltijden volledig vers zijn. Geef jij jouw kleintje al pure babyvoeding? Het wordt ons immers nu heel eenvoudig gemaakt!

Babe: 100% biologische babyvoeding van culinaire kwaliteit.

Babe pure baby food

Babe pure baby food

Babe maaltijdpotjes zijn heerlijk en zeer voedzaam (schijf van 5. Het is het eerste babyvoedingsproduct dat 12 maanden lang houdbaar is buiten de koeling, zonder toevoegingen van E-nummers, suiker, zout, conserverende middelen of zetmeel. De producten ondergaan een milde hittebehandeling door pasteurisatie bij 80 graden °C. Hierdoor blijven de verse eigenschappen en natuurlijke voedingswaarden maximaal intact.

Integer, gezond en veilig

Tijdens het productieproces worden de vitamines nauwelijks afgebroken en vindt er geen verbranding plaats van bijvoorbeeld eiwitten, wat allergische reacties kan veroorzaken. De productie vindt volledig energie neutraal plaats. Daarnaast is de verpakking ook duurzaam ontwikkeld.

Babe pure baby food wint Baby Innovation Award 2022
Grow better together. Babe pure baby food wint de baby innovation award!

Samenwerking met sterrenchefs

De maaltijden van Babe pure baby food worden samengesteld door Chef Jasmine die rekening houdt met de bouwstoffen die baby’s en jonge kinderen nodig hebben. Haar insteek is dat de maaltijden vooral erg lekker moeten smaken en dat is gelukt! Babe heeft voor twee culinaire smaken een samenwerking met sterrenchefs Jonnie Boer en Sidney Schutte die de kroon op de prachtige collectie maaltijdpotjes hebben neergezet.

Baby Innovation Award

De Baby Innovation Award verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche dat naast bijzondere awards ook veel media-aandacht biedt. Het oordeel van de vakjury luidt: Gepasteuriseerde, biologische, vegan babyvoeding die wel 12 maanden houdbaar is. Bijzondere combinatie van smaken die proeven als een gezonde smoothie, vindt de vakjury. Een groot voordeel dat je de voeding niet hoeft te koelen bij transport, in de winkel en thuis. Leuk dat er ook is aangegeven of het geschikt is voor ochtend, lunch of diner.

Deze verkiezing wordt georganiseerd door vakmedium BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. Babe ontving de prestigieuze Award naast andere topproducten die erkenning kregen in andere categorieën zoals Softtub (Care en Green), Moes Sealife (Design en Toys&Gifts), Me in a Nutshell (Furniture & Deco), Anoris T i-Size (Mobility) en Maxi Connected Home (Travel&Safety). Zie voor meer informatie: Feeding – Baby Innovation Award

Verkooppunten Babe pure baby food

Babe pure baby food maaltijdpotjes zijn verkrijgbaar bij alle Spar supermarkten. Online te bestellen op bol.com, Amazon.nl en via Gorillas. Zie voor meer informatie: Website Babe | Instagram | Facebook

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief