Delen vinden we super lief

Pieter konijn de film pathe

De leuke film Pieter Konijn op de vlucht draait in de bioscoop in zowel de originele en Nederlands gesproken versie. Enkele jaren geleden waren we al fan van de eerste film van Pieter Konijn en hebben hem sindsdien in ons hart gesloten. Mijn dochter wil zelfs heel graag een konijn als huisdier. Ik kom nu weg met het bordspel, maar dat zal niet lang meer lukken. Mijn dochter is uitgenodigd door haar vriendinnetje voor een kinderfeestje met als thema konijn. Je snapt dat een bioscoopbon als cadeaukaart het ideale cadeau is.

Peter Rabbit (James Corden) and Barnabus (Lennie James) in Columbia Pictures’ PETER RABBITª 2: THE RUNAWY.

Deugniet die Pieter Konijn

In de film Pieter Konijn op de vlucht voelen we wederom de avonturen van Bea, Thomas en de konijnen die samen zijn uitgegroeid tot één grote familie. Maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat, komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden. Het blijft een echte deugniet dat de kinderen uiteraard zeer aanspreekt.

Videoclip

We worden blij van de videoclip van het nieuwe nummer ‘Voor een ander’ van zanger en acteur Tommie Christiaan en zangeres en actrice Stefania die speciaal geschreven is voor de film PIETER KONIJN OP DE VLUCHT. Voor de opnames van de videoclip zijn de artiesten samen afgereisd naar de Heemtuin in Malden, waar ze een dag lang in het bos, de weide en de moestuin hebben gerend, gezongen en gewerkt. Het nummer ‘Voor een ander’ gaat over vriendschap en past daarmee uitstekend bij de film over het beroemde konijn en zijn vrienden.

Het nummer zal tijdens de aftiteling van de Nederlandse versie van de bioscoopfilm te horen zijn. En wellicht herkende je de stemmen ook al wel in de film waar Tommie als hoofdrolspeler Pieter Konijn in spreekt en Stefania de rol van Amelia heeft ingevuld, het meisje dat Pieter Konijn graag wil adopteren.

Stemmencast

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter Konijn. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

De stemmen van de nieuwe personages worden ingesproken door André Dongelmans (Nigel Basil Jones), Edwin Jonker (Barnabas), Murth Mossel (Ronald Rat), Peggy Vrijens (marketing medewerker) en Stefania (Amelia).

PIETER KONIJN OP DE VLUCHT is gebaseerd op de personages en verhalen van Beatrix Potter en weten ons al jaren te verblijden. Mer info klik hier en ik ga nu eerst snel

Winactie

Om de komst van deze leuke film te vieren, geven we een leuk cadeau pakket weg om alvast veel voorpret te hebben voordat we naar de film gaan! Laat een reactie achter onder deze blog, of op Facebook en wellicht ben jij een van de twee winnaars van dit leuke prijzenpakket.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief