Delen vinden we super lief

We stappen met onze mini’s in de wereld van de vrolijke en dappere Pieter Konijn met het bordspel Pieter Konijn (4+). Nu we veel thuis zijn, worden de bordspellen massaal uit de kast getrokken en spelen we graag met de kindjes een familiespel. Onze nieuwste aanwinst is het spel “Het avontuur in het bos”. Pieter Konijn is al meer dan 100 jaar favoriet bij groot en klein en bij ons thuis favoriet, vooral na de eerste bioscoopfilm. In dit spel zien we hem en zijn vriendjes terug. We probeerden het graag uit! Vooral met de komst van de 2e bioscoopfilm!

Pieter Konijn bordspel, Pieter Konijn , bioscoopfilm, familiespel

Pieter Konijn bordspel – Het avontuur in het bos

De kinderboekenreeks van Beatrix Potter kennen we vast allemaal en Pieter Konijn heeft zelfs zijn eigen kinderserie. De 2e Pieter Konijn bioscoopfilm zal hopelijk ook snel in de bioscopen verschijnen, dat nu voor in augustus op de planning staat. Voorlopig kunnen we ons hart ophalen met dit leuke spel!

Pieter Konijn bordspel, Pieter Konijn , bioscoopfilm, familiespel

Pieter konijn bordspel

Pieter Konijn bordspel, Pieter Konijn , bioscoopfilm, familiespel

Naast de boeken, de tv-serie en binnenkort de te verschijnen film, gaan we nu met Pieter op avontuur in dit nieuwe bordspel. Verzamel in het bos voorwerpen zonder dat Ronald Rat je tegenhoudt. Degene die als eerste vijf voorwerpen heeft, is de winnaar van het spel! En onze kleine Lucas(bijna 4) kon niet helemaal tegen zijn verlies zoals je kunt zien op de foto.

Pieter Konijn bordspel karakters – Het avontuur in het bos

Het Pieter Konijn bordspel

Je gaat samen met je medespelers én Pieter Konijn op avontuur in het bos met het Pieter Konijn bordspel. Kies één van je favoriete diertjes uit het verhaal van Pieter Konijn en struin door het bos op zoek naar verborgen voorwerpen. Ze waren aardig fanatiek om als eerste het het eikeltje, de dennenappel, het lieveheersbeestje, de vlinder en het radijsje te vinden.

Het was ook oppassen geblazen! Ronald Rat en de andere slechteriken hielden ons goed in de gaten en probeerden ons te stoppen waar mogelijk. Je puzzelt je eigen bos in elkaar en verzamelt hopelijk als eerste de vijf voorwerpen!

Pieter Konijn bordspel – Het avontuur in het bos

Titel: Pieter Konijn – Het avontuur in het bos | Releasedatum: 1 april
Adviesverkoopprijs: € 14,95 | Aantal spelers: 2-4 | Leeftijd: 4+ | Speelduur: 20 minuten

In Peter Rabbit 2: The Runaway

In de film is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn weer terug. We kijken er naar uit, aangezien ook de eerste film is de kindjes goed bijgebleven! Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie. Pieter doet enorm zijn best, maar toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat, komt Pieter uiteraard in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden. Een lieve leuke film!

Trailer Pieter Konijn op de vlucht

In de originele versie horen we de stemmen van Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef), Rose Byrne als Bea (Annie) en David Oyewolo als Percy Verhoef. James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit.

Pieter Konijn

Nederlandse stemmen

De Nederlandse stemmencast van Pieter konijn is vrijwel hetzelfde gebleven als de film Pieter konijn. Tommie Christiaan spreekt Pieter Konijn in. Joey Schalker is de boerderij-eigenaar Thomas Verhoef (Mr. McGregor) en Do is de vriendelijke buurvrouw Bea. Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Benjamin, de neef van Pieter, wordt verzorgd door Jan Versteegh. Het nieuwe personage Diederik Stadsmuis wordt door Levi van Kempen ingesproken en Roué Verveer is Jan Willem de Haan.

Pieter Konijn

Productiemaatschappij: Animal Logic, Olive Bridge Entertainment, Sony Pictures Animation | Pieter konijn op de vlucht is vanaf 5 augustus in de bioscoop te zien.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief