Delen vinden we super lief

De fascinerende geschiedenis van het Franse modehuis Little Book of Hermès vertelt het verhaal van het Franse modehuis Hermès.

In het boek, geschreven door modehistoricus Karen Homer, vind je talloze afbeeldingen van de meest gewilde ontwerpen, zoals de zijden sjaals, de Birkin, de Kelly bag, en de modecollecties. Een stijlvol cadeauboek voor elke modefanaat. Zelf ben ik dol op deze mini-koffietafel little books en ben fan van het eerste uur, ook wel de eerste editie.

Hermès

Hermès is ooit in de negentiende eeuw begonnen als zadelmakerij en groeide in bijna twee eeuwen uit tot een fashionmerk dat bekendstaat om de iconische tassen. Ook ken ik ze zelf van de herkenbare verpakking en de vele beroemdheden die er graag mee pronken, onder wie Grace Kelly, Jane Birikin in de vorige eeuw, en later Victoria Beckham, Kim Kardashian en Cardi B.

‘Het zijn statussymbolen bij uitstek: de tassen van het Franse huis Hermès.’  – De Volkskrant

Over de Little book of-serie

De Little Book of-serie is een verzameling geïllustreerde en compacte boeken die het verhaal vertellen over iconische modehuizen. het is een verzameling voor me geworden en iedere verjaardag vraag ik een nieuwe editie.

Zo prijkt Little Book of Chanel, Little Book of Dior, Little Book of Gucci en Little Book of Prada al in mijn boekenkast. De boeken zijn gevuld met foto’s van de meest tijdloze en gevierde ontwerpen, plus boeiende verhalen over de creatieve genieën achter de merken. De fashionista en mode liefhebber wordt hier heel blij van. Dus mocht je op zoek zijn naar een stijlvol cadeautje, kijk dan niet verder!

Gerelateerde blog: Little Box of Style, vier ultieme modeboeken in één box

little box, of style, prada, gucci, Dior, liefdevol boek, kosmos, valentijn, boek, liefde,
Het deel over Hermès maakt onderdeel uit van de reeks Little Books over de bekende modehuizen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief