Delen vinden we super lief

TICKET TO PARADISE ging in Koninklijk Theater Tuschinski te Amsterdam feestelijk in première. Quinty Trustfull ontving ons in de prachtige, iconische zaal waarna de romantische film, waar we zo naar uitkeken, kon beginnen. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: deze film zal een glimlach op je gezicht toveren. Prik een datum in je agenda en ga met je sidekick naar de bioscoop voor een avondje wegzwijmelen en hilarische avonturen met deze twee Hollywood sterren vol charisma!

TICKET TO PARADISE

TICKET TO PARADISE is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken. We zullen niet te veel uit de doeken doen, maar we vertellen wel dat je blij van de film zult worden. Het is een heerlijke, luchtige film in de roerige wereld waarin we leven. Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts schitteren in deze film en het is zo leuk om Julia ook weer in een romcom terug te zien.

Eindelijk zijn ze weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben om hun smoorverliefde dochter ervan te weerhouden om dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. De magie tussen beiden spat van het scherm af en door de prachtige locatie begint onze wanderlust te kriebelen.

TICKET TO PARADISE draait vanaf 28 september a.s. alleen in de bioscoop.

TICKET TO PARADISE is gefilmd op locatie in Queensland, Australië, met steun van de Australische overheid en van Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.

Cast & Crew

Ol Parker heeft de film geregisseerd naar het script dat hij samen met Daniel Pipski schreef. Een leuk weetje is dat dat Julia en George de film enkel samen wilden spelen en maar goed ook, want de magie tussen beiden is te leuk. De gekke dansjes, de liefde, blikken en gekkigheid spat van het scherm af.

TICKET TO PARADISE is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner voor Working Title, door Sarah Harvey, Deborah Balderstone, George Clooney en Oscar®-winnaar Grant Heslov voor Smokehouse Pictures en door Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan en Marisa Yeres Gill voor Red Om Films.

Aanrader dus!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief