Delen vinden we super lief

Playmobil, onderwaterwereld

Als we in Artis zijn, staren onze kinderen ellenlang naar de bewegende vissen achter het dikke glas. De onderwaterwereld in het aquarium is iets magisch en er gebeurt altijd iets dat hun aandacht trekt. De gekleurde tropische vissen, de zwierende haaien die vlak langs het glas voorbij zweven. En ook het dansende zeewier maakt indruk op ze. “Mam, kunnen haaien ook praten? Lucas is er van onder de indruk. Gebiologeerd bewonderen ze het tafereeltje.

De kleine zeemeermin in het aquarium

SEA LIFE Oberhausen, aquarium

De onderwaterwereld is enorm geliefd bij onze kinderen. De kleine zeemeermin Ariël is favoriet en bij de jongens zijn haaien en piraten vooral interessant. Het aanstaande kinderfeestje is ook niet voor niets in het thema van de onderwaterwereld. Bij ons thuis komen dolfijnen, haaien en vrolijk gekleurde tropische vissen tot leven.

De onderwaterwereld proberen we zo natuurgetrouw na te bootsen net als in het speelpark Oud Valkeveen. En daar horen natuurlijk aquarium cadeautjes bij!

Onderwaterwereld Playmobil

PLAYMOBIL heeft prachtige speelgoed items om het aquarium gevoel van de dierentuin ook spelenderwijs na te kunnen bootsen. De nieuwe magische speelgoed onderwaterwereld items zijn helemaal te gek, waarbij een fenomenale onderwater fantasiewereld kan worden gecreëerd.

Playmobil, onderwaterwereld

Met de verschillende onderdelen kunnen kinderen zelf de baas zijn over hun eigen aquarium. Zeemeerminnen en mannen komen tot leven en er kunnen vele parels gezocht worden. De lichtjes maken het ook nog eens extra feeëriek!

Playmobil, onderwaterwereld, aquarium

Om de beleving voor kinderen zo realistisch mogelijk te maken, kunnen de figuurtjes ook in bad mee genomen worden. (excl. de licht items! ) De ene set is nog gaver dan de ander, we zijn echt onder de indruk! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. De collectie is aan te vullen met een dieren, haaien, parelbanen, noem maar op.. de keuze is reuze…Voor family en vrienden zijn het toffe items om op het verlanglijstje te zetten. In allerlei prijsklassen is er iets leuks te vinden.

Playmobil, onderwaterwereld

Family Fun

De verschillende sets van het PLAYMOBIL Magic Mermaids collectie is te koop bij diverse speelgoed- en webshops zoals bol.com & wehkamp.nl. Dochterlief is al gelukkig met haar zeemeermin en het nachtlampje hebben we klaar liggen voor haar verjaardag. Wist je dat vele items zelfs al in de prijzen is gevallen? We bouwen straks thuis onze eigen fantasierijke aquarium met zeemeerminnen en feeërieke wezens.

Toy Award 2019

PLAYMOBIL

Het PLAYMOBIL speelgoed is al sinds 1974 een groot succes bij jong en oud! Het inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De onderwaterwereld speel sets zijn ook echt weer kleurrijk, vermakelijk en stimuleren de oog-handcoördinatie van je kinderen.

PLAYMOBIL in de magische onderwaterwereld

Het is echt verantwoord speelgoed dat voldoet aan de schijf van vijf. Ook draagt het bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden. LoveIt! Vooral de nieuwe collectie waarbij de geliefde fantasie aquarium tot leven komt!

klaar voor de verjaardag aquarium

De mooie zeemeermin heeft een waardevolle lichtgevende parel gevonden. Ze tilt hem zachtjes op en legt de parel in de parelmoerschelp, waar hij veilig is. Het heldere licht van de parel verlicht de zee tot ver weg. Geen paniek in het donker: de grote verlichte parelmoerschelp kan ook als nachtlampje worden gebruikt.

De speelset bevat drie PLAYMOBIL® zeemeerminfiguren, een onderwatergrot, twee zwaardvissen, een grote verlichte schelp en andere accessoires.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief