Delen vinden we super lief

Tijdens de productpresentatie bij Hasbro was mijn zoontje niet weg te slaan bij Top Wing Academy. Toen het tijd was om huiswaarts te gaan schreeuwde hij zelfs moord in brand omdat hij zijn Top Wing autootje niet achter wilde laten! Ik snap het ook wel dat hij de speelset met licht- en geluid supertof vindt! Hij kende de vliegende helden al van televisie en reddingsmissies uitvoeren is altijd tof! Daar moet mama ook niet bij storen!

Kinderen die fan zijn van
deze populaire serie op Nick Jr. zullen ook dol zijn op deze Top Wing Academy Speelset. De fantasie van mijn jochie vloog alle kanten op, te leuk om te aanschouwen! De top wings halen met je kindje als aanvoerder moeiteloos hun brevet als kadet in opleiding en ze gaan samen spannende missies aan.

Kom binnen kadetten

Let’s go! Speedy heeft jullie hulp nodig in de Top Wing Academy. In deze complete speelset vind je een exclusief Speedy figuur en reddingsvoertuig. met de lift kan er gespeeld worden die je samen met Team Top Wing naar het bovenste dek brengt. Daar ontvang je de missie in het verlichte Missie Controle Centrum. En ‘Roetsj‘ de kadetten glijden de glijbaan af! Des te sneller kunnen ze aan hun belangrijke taak beginnen.

Top wings speelgoed hasbro

Hup door de waterval en het luchtruim in! Waarom pak je het reddingsvoertuig niet? Minifans van de Top Wing  televisieserie kunnen zich uren verliezen in de coole speelset met lichteffecten en geluiden uit de serie.

De set omvat het Top Wing hoofdkwartier, Speedy en een reddingsvoertuig. Je kunt de set uitbreiden voor nog meer speelplezier. Dat zijn handige kleine cadeautjes die je aan de rest van de familie kunt vragen voor een verjaardag, of ook leuk als schone cadeautje! De andere karakters zijn Swift, Rod, Penny en Brody die samen met de voertuigen apart verkrijgbaar zijn.

Over de serie Top Wing:

Ben je niet bekend met top Wing? Dit is een serie op Nick Jr. De serie speelt zich af op een eiland dat bewoond is door vogels. De helden zijn 4 jonge vogels die missies uitvoeren om anderen uit de penarie te helpen. Onderweg steken ze daarbij heel wat wijze lessen op en onze kids evenzo!

Top wings speelgoed hasbro

Top Wing Academy Speelset

Leeftijd: 3+
Consumentenrichtprijs: € 59,99
Verkrijgbaar in Nederland bij o.a. bij Toychamp, Bol.com, Wehkamp, Intertoys. In België is de Top Wing Academy verkrijgbaar bij Maxitoys, Toychamp, Bol.com, Carrefour, Dreamland, Cora, Fun! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Ook tof voor topwingfans met een klein prijsje

Top Wing is echt de hitserie over stoere reddingsvogels en favoriet bij de kleine man! Voor in de schoen hebben we ook deze twee leuke vondsten ontdekt!

Top Wing sticker parade 9789044756517 | NUR 023 | €7,50 | 20 blz | geniet 28 x 24 cm | volledig in kleur

Top Wing color fun 9789044756500 | NUR 023 | €5,95 | 36 blz | pap 22,2 x 22,2 cm | volledig in kleur

Kleurboeken zijn altijd een succes en ook voor in de auto een goed idee om mee te nemen!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief