Delen vinden we super lief

We trokken er een dag op uit en gingen naar het Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen waar het iedere dag feest is. Naast meer dan 30 attracties kun je genieten van een Meet & Greet met Randy & Rosie en beleef je samen met de Red Bandits de stoerste bandieten momenten. Het is een plek vol show en entertainment dat een aanrader is voor groot en klein. Lees je mee..

slagharen
Ieder seizoen waan je je van het ene avontuur in het ander. Het park is ruim opgezet en er valt heel veel te ontdekken.

Attractiepark- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen, voorheen Ponypark Slagharen, is een van Nederlands grootste pretparken en trekt elk jaar meer dan een miljoen bezoekers. Het pretpark ligt naast een vakantiepark zodat men dit park zowel los kan bezoeken als gecombineerd met een verblijf in een vakantiehuisje. Attractiepark Slagharen is gericht op gezinnen met kinderen tot 14 jaar. Wij verblijven zelf op een nabijgelegen camping waardoor het overnachten voor een andere keer bewaard wordt.

vriendschap, vriendschappen
Tijdens ons verblijf op de sprookjescamping een perfect dagje uit!

Attracties

Attractiepark Slagharen

De attracties in dit park zijn vormgegeven naar een Wild West thema en deze sfeer is in het hele park zichtbaar. Je rolt van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush. Er zijn achtbanen als de Looping star en Mine Train maar ook andere snelle attracties als Droomboot en Enterprise. Voor wie meer van rustige attracties houdt zijn er o.a. het reuzenrad, de monorail, skytower en diverse attracties voor kleine kinderen. Ook is er een bioscoop El teatro 4D met de film Haunted House. Je begrijpt dat hier wel even zoet bent!

Beleef het Wilde Westen

En naast de vele attracties kun je genieten van de spectaculaire circusacts, het straatentertainment en kun je de 4D-film in het theater beleven! In de zomer is er zelfs een gloednieuwe Circus Show te zien, daar vertellen we later graag meer over. Ook zou je zomaar verrast kunnen worden door optredens van de Red Bandits en Randy & Rosie!

De Western Circus Show is geschikt voor een internationaal publiek. Er wordt niet alleen Nederlands in gesproken, maar ook Duits. Naast de nieuwe voorstelling zorgt Slagharen deze zomer voor divers straatentertainment en meet-and-greets. 

Shows en parades

"Winter Slagharen" in Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Naast de attracties staat Slagharen bekend om de shows en parades die eveneens een Wild West thema hebben, je kunt er zelfs line dancen. In de hoofdstraat van het park, Main Street, vindt je er ook nog een ruim aanbod aan winkeltjes en speelhallen. Natuurlijk heeft Attractiepark Slagharen ook een aantal restaurants waar je terecht kunt voor verschillende soorten maaltijden. Er is echt voor elk wat wils, ook voor onze kleine criticasters.

slagharen
Het is weer bijna tijd voor een dagje uit met jouw familie. Het moment om samen het Wild West avontuur aan te gaan. 

Straatentertainment

Het straatentertainment is gezellig en maakt het wilde weste thema compleet. Met o.a. de 2 wasberen en de Red Bandits wordt het attractiepark tot leven gebracht.

Meet & Greet met Randy & Rosie

Kom zingen & swingen met de leukste wasberen van het Wilde Westen op het podium op het Fonteinplein! Je kunt dit moment zelfs vastleggen door met ze op de foto te gaan.

Randy__Rosie_knuffelen

Randy & Rosie Show

De 2 wasberen houden ook van dansen en swingen en hebben een eigen show in de Music Hall. In de saloon van hun goede vriend Sam is altijd iets te doen en beleven ze spannende avonturen. Met name als de Red Bandits in de buurt zijn moeten zij goed opletten om uit de problemen te blijven.

211013 Foto's Randy & Rosie Show-1
Haal de innerlijke cowboy in je naar boven en beleef het Wilde Westen zoals het vroeger was!

Red Bandits

Ontmoet John & Valerie, de leukste bandieten van het Wilde Westen op het podium op het Fonteinplein. Wellicht lukt het om met deze red bandits op de foto te gaan! Daarnaast leren John & Valerie je de stoerste Bandieten moves op leuke muziek. Hoe kijk je het stoerst? Hoe sluip je over de prairie? En hoe schiet je met pistolen?

John_Batterson_SittingBull4

Dinnertime

Van al die belevenissen zul je ook trek krijgen en dan gaat er niets boven lekker eten. Voor de stoere cowboys en cowgirls is er volop keuze op diverse plekken in het park. En in de Main Street kun je nog even last minute souvenir kopen als herinnering van de toffe dag. Ik garandeer dat je hier een dag vol avonturen zult beleven.

kinderen, moederschap, engels voor bengels
Laat de vakantie maar beginnen! We gaan er op uit en Slagharen wordt ontdekt!

Kom je ook?

Het park is goed te bereiken met de auto en je kunt er parkeren voor 10,- per voertuig. Wie met het openbaar vervoer komt van vanaf de treinstations Hardenberg of Hoogeveen een bus nemen en voor Attractiepark Slagharen uitstappen.

En heb je aan één dag Slagharen niet genoeg? Blijf dan slapen in één van de Wild West vakantiehuizen of een Wigwam Deluxe. Ook kun je jouw eigen caravan, tent of vouwwagen meenemen en slaap onder de sterren op de camping. Een overnachting is inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark, hoe leuk is dat!

kamperen met kinderen, tent, camping, kamperen, coleman

Reserveren

  • Attractiepark Slagharen heeft dagprijzen Klik hier voor meer informatie
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen. Geef dit overigens wel aan tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Attractiepark Slagharen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Er zijn attracties die voor mindervaliden of rolstoelgebruikers goed toegankelijk zijn, maar dat zijn niet alle attracties. Ook zijn er shows goed bereikbaar voor mindervaliden. De Guest Service heeft een overzicht van alle attracties en hun toegankelijkheid.
  • Tickets zijn excl. toegang tot Black Hill Ranger Path en waterpark Aqua Mexicana.
  • Honden zijn toegestaan bij Attractiepark Slagharen, maar niet in de attracties, shows, restaurants en winkels.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief