Delen vinden we super lief

wensboom actie Diemen
Photocredits Facebook Daarom Diemen

De kerstperiode is voor mij de meest favoriete tijd. Alles is versierd, overal lampjes, kerstbomen, de sfeer is gezellig en iedereen heeft een uitstekend humeur. Alles staat in eht teken van de feestdagen. Zo ook in winkelcentrum Diemen, nabij ons huis waar zelfs een heuse wensboom stond. Hier kon je je wens op een kaartje schrijven en in de boom hangen. Ik dacht er goed over na of ik voor iemand uit mijn omgeving, een vereniging of een lokaal goed doel een wens wilde laten uitkomen. Er hing ook een kinder wensboom. Uiteraard deden we mee! …..

wensboom actie DiemenDe wensen

We lezen bij de organisatie dat er veel op gereageerd werd en dat er in onze gemeente veel mensen wonen die een ander een warm hart toedragen. Super! Alle wensen werden uit de kinder wensboom en de volwassen wensboom gehaald en allemaal beoordeeld door een jury. De jury van de volwassen wensboom bestond uit 3 leden van de gemeente en de winkeliersvereniging. De jury van de Kinder wensboom bestond uit Diemo de mascotte eend van Diemen en 2 vriendjes.

wensboom actie diemen

Uit alle inzendingen selecteert een jury 5 wensen die vervolgens op de Facebookpagina van Daarom Diemen & van het winkelcentrum Diemerplein & in het Diemer Nieuws worden geplaatst. Iedereen mag hier vervolgens op stemmen. De wens met de meeste stemmen is de winnaar. Je maakte ook nog kans om een waardebon ter waarde van € 25,00 te winnen en dat laten wij die gewonnen hebben hoe leuk. Nu zijn jullie vast nieuwsgierig naar onze wens ;-D

Onze wensboom wens

Met kleine Olivier waren we aan het winkelen en hingen een wens in de boom. Hij wilde eigenlijk een lightSaber van Starwars maar na goed overleg wensten we een nieuwjaarsfeestje voor alle kinderen in Diemen in de tuin van de Burgemeester. Mijn eigen wens was een piano in de grote hal van het winkelcentrum. Hoe tof zou dit zijn! Daar wordt vast de gehele gemeente blij van.

Nu ik de wensen van de anderen zie, krijg ik een warm hart. Ik heb inmiddels mijn voorkeur uitgesproken, al hoop ik dat alle wensen uitkomen. Zaterdag mogen we onze cadeaubon ophalen, zo leuk! Het is wel een dingetje dat ik gelijk mijn goede voornemen van sporten opzij schuif. Ik ben nog wel zo mijn trilbillen zat, oefff. Nouja volgende keer weer hoor. Dit is veel te leuk! 

Winnaar

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt van de Volwassen wensboom actie & de Kinder wensboom actie. De twee wensen met de meeste stemmen zullen in vervulling gaan. Fingers crossed voor alle deelnemers!

Als jullie een wens zouden mogen ophangen, welke wens zou dit dan zijn?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

wensboom actie Diemen
wensboom actie Diemen

Delen vinden we super lief