Delen vinden we super lief

Het leven manifesteren waarvoor je geboren bent. Dat laat bestseller auteur Baptist de Pape zien in het boek ‘Leer manifesteren zoals Oprah Winfrey en J.K. Rowling‘. Ontdek hoe deze iconische vrouwen het voor elkaar hebben gekregen om succes en overvloed te manifesteren.

In dit boek worden de keuzes van deze twee inspirerende vrouwen belicht, zodat je in 6 stappen kunt leren hoe je zelf succesvol kunt worden. Oprah Winfrey en J.K. Rowling hadden beiden een slechte startpositie in het leven. Door daadkracht te tonen en te luisteren naar hun hart hebben zij het leven gemanifesteerd en gecreëerd wat bij hen past.

Er is moed nodig om je dromen achterna te gaan, maar iedereen kan het! Dit boek zorgt ervoor dat jij leert kijken naar het leven en de keuzes van inspirerende vrouwen, zodat ook jij het leven kunt manifesteren waarvoor je geboren bent.” Baptist de Pape – bestseller auteur van The Power of the Heart.

Over de auteur

Baptist de Pape zou advocaat en succesvol worden , maar werd uiteindelijk filmmaker en auteur. Hij reisde de wereld rond om de grootste leermeesters te interviewen voor boek en film The Power of the Heart. Ondanks een lucratief aanbod voor een baan in de advocatuur besefte Baptist de Pape dat hij die weg niet wilde inslaan. Een bijzondere ervaring maakte duidelijk wat hij dan wel moest doen: laten zien dat de onvoorstelbare kracht van het hart naar het ware doel van ieders leven kan leiden. Hij interviewde achttien iconen, onder wie Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Maya Angelou en DeepakChopra.

Met elkaar creëerden zij een sensationeel portret van het hart als een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid die het verstand ver te boven gaat. Oefeningen helpen je om de speciale krachten van het hart – waaronder intuïtie, intentie, dankbaarheid en vergeving – te activeren. Dit boek laat zien hoe juist de stem van ons hart onze kijk op geld, gezondheid, relaties, succesen, geluk op verbluffende wijze kan veranderen. Net zoals dat ook mij is gegaan.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief