Delen vinden we super lief

We hebben een leuk boekje ontdekt,: ‘Lachen, gieren, brullen met de Zoete Zusjes’. Er staan 365 leukste moppen in het boekje, wardoor je het hele jaar kunt beginnen met een grap en een grol! Er gaat niets boven giechelende kinderen waardoor moppenboekjes een uitkomst zijn. Saar en Janna houden wel van een lolletje en zijn op zoek gegaan naar de leukste moppen. Hun fans zaten vol humor en stuurden massaal moppen naar de twee zusjes die allemaal doorgespit zijn. Vervolgens zij nde allerleukste grappen en grollen gebundeld in het leuke moppen boekje.

Kinderhumor, zoete zusjes, lachen gieren brullen, lachen, plezier
Het moppen boekje ligt standaard bij ons aan de keukentafle en iedere ochtend lezen we een paar grappen voor. Zoonlief vindt het maar wat leuk om ze vervolgesn aan opa en oma te vertellen. En uiteraard om op school de blits te maken.

De Zoete Zusjes

Iedere woensdag plaatsen Saar en Janna (de Zoete Zusjes) een superleuk filmpje op hun YouTube kanaal. Gekke challenges, mooie DIY’s, sketches en veel meer leuks! Er zijn inmiddels meer dan 300.000 exemplaren van de Zoete Zusjes boeken verkocht en de video’s worden massaal op Youtube gekeken. Kinderen herkennen zich in hun avonturen en beleven alles maar wat graag met hen mee.

Over de auteur

De moeder van beide meiden is Hanneke de Zoete en schrijft met veel plezier de succesvolle boeken over haar twee dochters. Het moppenboekje is de nieuwste aaanwinst is de leuke reeks aan bestsellers.

Ook verschenen: Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes, een Vriendenboekje, Het grote vakantie doeboek, De Zoete Zusjes zoeken een schat, De Zoete Zusjes gaan op vakantie, De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas en Het grote kook-en bakboek. er is dus nog veel te ontdekken!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief