Delen vinden we super lief

De volledige Nederlandse stemmencast van ANGRY BIRDS 2 was begin dit jaar bekend gemaakt. Vanwege de ijskoude sfeer in deze vrolijke nieuwe 3D animatiefilm, vond dit plaats in de Amsterdam Icebar. In ANGRY BIRDS 2 worden de vogels en biggen namelijk bedreigd door de bewoners van een derde eiland. Op dit Adelaarseiland is het klimaat, tot grote ergernis van de vogels die er wonen, niet zo tropisch als op het Vogeleiland en het Biggeneiland.

Premiere

Bij de familiepremière van ANGRY BIRDS 2 in 3D ging het er warmer aan toe en was de Nederlandse stemmencast bijna volledig aanwezig, Uiteraard zaten we vooraan om Eddy Zoëy, Enzo Knol, Irma Knol, Do, Soundos El Ahmadi en Olcay Gulsen op de foto te zetten! En ook André Dongelmans, Janice, Bibi, Pip Pellens, en Saar van de Zoete Zusjes waren aanwezig! En zelfs Rico Verhoeven was er bij, die in de film een pechvogel inspreekt. Een rits aan namen die te horen zijn in deze leuke film!

Het verhaal

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in
ANGRY BIRDS 2 een nieuwe wending.

Als een nieuw gevaar van het ijskoude Adelaarseiland komt dat zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red, Chuck , Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente, en zijn techneut Garry. De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Bij het zien van de trailer ben je vast om als je ook zo dol bent op deze boze vogeltjes!

Trailer

angry birds

Hieronder de volledige lijst met stemacteurs.    

Red – Eddy Zoëy Chuck- Enzo Knol
Bomb – Murth Mossel
Leonard – Ruben Nicolai
Mighty Eagle – Frank Lammers
Hal – Levi van Kempen
Silver – Do
Zeta – Soundos El Ahmadi
Gary – André Dongelmans
Debbie – Olcay Gulsen
Zoe – Bibi
Courtney – Pip Pellens
Glenn – Diederik Jekel
Ella – Marieke Elsinga
Alex – Janice
Pinky – Maryam Hassouni
Carl – Mattie Valk
Jerry – John van den Heuvel
Hank – Rico Verhoeven
Bombs moeder – Irma Knol

DO BRENGT SONG UIT VOOR
ANGRY BIRDS 2

Wat de ochtend extra feestelijk maakte, is het optreden van zangeres Do die haar single uitbracht!, getiteld ‘Gewoon speciaal’. Het nummer is gemaakt voor de nieuwe animatiefilm ANGRY BIRDS 2. Het nummer is geschreven door Guus Mulder, Judy Blank, Sander Nijbroek en Do en geproduceerd door Morgan Avenue.

Do is momenteel druk aan het schrijven voor een nieuwe plaat, die wederom Nederlandstalig zal zijn. Deze zal eind dit jaar verschijnen. Vanaf januari 2020 is ze te zien en horen in verschillende theaters door het hele land met een akoestische show genaamd ‘Mijn kleine huis’. Te leuk!

Vanaf 14 Augustus 2019 Is de film te zien in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.
#AngryBirds2NL

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief