Delen vinden we super lief

Easy Peasy Honden Opvoeding | Steve Mann | 9789043923811 | €17,50 | 05-07-2022

Recent hoor ik veel honden en huisdier eigenaren over de opvoeding van hun pup, of inmiddels al ietwat oudere hond. Bij de één gaat het gesmeerd en was de pup snel zindelijk en luistert het inmiddels uitmuntend. Bij de ander is het een ander verhaal en lijkt de pup, het baasje, de baas te zijn. Om er voor te zorgen dat je altijd aan het kortste einde trekt, stuitte ik op hét ideale boek die je kan helpen als je strubbelingen hebt met de opvoeding. Deze internationale Bestseller staat vol tips voor het (her)opvoeden, trainen en verzorgen van een gelukkige hond (to-be).

Steve Mann is al meer dan 30 jaar professioneel hondentrainer en -gedragstherapeut. In Easy Peasy Honden Opvoeding deelt hij zijn beproefde methode voor het opvoeden van een gelukkige hond! Tel uit je winst! En eigenlijk is het helemaal niet zo lastig, maar heb je gewoon een bevestiging nodig van een expert.

honden, rebelse honden, rebelse honden, boek, katten, hond, huisdieren, gelukkige hond
Het boek voor een gelukkige hond dat rust, reinheid en regelmaat mee krijgt.

Easy Peasy Puppy Opvoeding

Vol humor en met behulp van eenvoudige, wetenschappelijk bewezen technieken laat hij zien hoe je de band met je gelukkige hond kunt versterken. Is je hond agressief tegen vreemden, bang voor vuurwerk of heeft hij last van verlatingsangst en blaft hij de boel bij elkaar? Met de stapsgewijze methode van Steve Mann worden jij en je hond eenvoudig geholpen. Een must have voor elke hondeneigenaar en -liefhebber! Een boek dat ik vol interesse heb doorgebladerd en aan vrienden heb gegeven die het soms ook even niet meer weten.

vriendschap, vriendschappen, puppy opvoeding, gelukkige hond

Al meer dan 100.000 mensen in de UK gebruikten dit boek om hun hond op te voeden. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag met deze simpele stapsgewijze methode voor het opvoeden, trainen en verzorgen van je hond.

Over de auteur

Steve Mann is oprichter van The Institute of Modern Dog Trainers. Hij presenteert wereldwijd seminars over hondentraining en gedrag. Hij werkte onder meer mee aan BBC’s The Underdog Show, Who Let The Dogs Out? En ITV’s Animal Rescue. Ook kun je hem volgen op Facebook om geen tip te missen.

Gerelateerde blog: Huisdiersterren veroveren social media met een eigen account

lavistique, kunstwerken, kunst, schidlerij, huisdieren, gelukkige hond

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief