Delen vinden we super lief

De combinatie werk en gezin is soms best zwaar! Als ik ergens tijdwinst kan behalen, doe ik dat dan ook heel graag! Daarom hebben we ook wel een nieuwe aanwinst: de Vileda Steam – Stoomreiniger XXL! Dit is een lichte en wendbare stoomreiniger waarmee we vuil, stof en bacteriën aanpakken met hete damp. Onze woonkamer is vrij groot en ik ga vaak in de weer met water en een mop! Toch ben ik dat bukken en een dweil uitwringen meer dan zat! En af en toe kan ik dochterlief inzetten om haar steentje bij te laten dragen! Heel af en toe hoor 😀

Lifechanger

Bij het zien van onderstaande video was ik overtuigd dat de stoomreiniger mijn leven makkelijker maakt! Ik ben klaar met dat gedoe met water en een mop! En had ik dit maar eerder ontdekt! LoveIt en deel het daarom heel graag met jullie! Huishoudelijke taakjes eenvoudiger maken is immers een lifechanger!

Zo werkt het

Thuis verdelen wij de huishoudelijke taken eerlijk en stofzuigen en dweilen neem ik vaak op mij! Wat is dit dan ideaal om de keuken en de badkamer perfect schoon te houden! En ook beneden in de woonkamer komt de stoomreiniger als geroepen! Ik ben nu klaar in mum van tijd waardoor ik tijd overhoud voor de kids en tsja.. de Nintendo Switch in een schoon huis!

Na het stomen is de vloer echt heel schoon! Voordat je gaat stomen raad ik wel aan om even eerst te stofzuigen anders dweil je al het vuil mee. De mop bevestig je met klittenband onder de stoomreiniger en dan kun je het reservoir vullen met een maatbeker.

Na het aanzetten hoor je het water lopen en de stoomreiniger is daarna binnen 10 seconden klaar voor gebruik! Met beleid kun je de vloer reinigen en in no-time is alles weer opgedroogd! Voor ons hectische familieleven met huisdieren is dit een echte perfecte vondst! Bij de Vileda stoomreiniger zijn 2 mops bijgeleverd en een tapijt opzetstuk!

Gezonde en niet-giftige omgeving

Het snoer is lang genoeg voor mijn 8 bij 6 woongedeelte en waar ik extra content mee ben is dat de vloer écht schoon is en de bacteriën doodt!! Met spelende kinderen die over de vloer kruipen een fijne gedachten! Ook is de stoomreiniger ecologisch, aangezien het minder water gebruikt en omdat je zonder gevaarlijke chemische producten werkt.

En ondanks dat er geen schoonmaakmiddel aan te pas komt, ruikt het bij ons thuis frisser dan ooit. De stoom reinigt de vloer grondig waarbij je de intensiteit kunt aanpassen. Onze laminaten vloer wordt op de lichtste stand gereinigd en bij een ‘grotere’ vlek laat ik de stoomreiniger er wat langer op staan. De tegels in de keuken gaan op de hoogste stand, perfect!

Deze chaotische, soms ongestructureerde mama brengt hiermee orde op zaken. we zijn er heel blij mee!

Vileda Steam XXL

Vileda

Het Duitse familiebedrijf bedrijf Vileda is een dochtermaatschappij van de Freudenberg-groep, dat meer dan 160 jaar geleden werd opgericht. Wereldwijd is het één van de meest bekende huishoudmerken, met meer dan 65 jaar ervaring. Hun collectie aan producten bestaat uit een betrouwbaar, vernieuwend, duurzaam en hoogwaardig assortiment. De kracht bij Veleda ligt echt bij de nieuwste technologie, innovatie en op elk moment een lengte voorsprong hebben! Ze weten de dagelijkse huishoudelijke taken te vereenvoudigen met hun producten!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief