Delen vinden we super lief

stokke, trip trap

Wij zijn een levendig gezin met 3 opgroeiende kleine kinderen. Onze mooie boerderij waar we nog geen jaar wonen, krijgt een metamorfose en de stijl die we kiezen is warm, stijlvol en modern met hier en daar ouderwetse accessoires met een verhaal.

Nu het weer lente wordt, willen we als geen ander de schoonheid van de bloeiende natuur naar binnen brengen. En laat Stokke met prachtige nieuwe kleuren voor de Tripp Trapp komen.

trip trap, stokke, kinderstoel

Aan de keukentafel gebeurt het

We houden van tradities en dan vooral in de keuken! Onze jongens zijn jong en het lijkt soms wel of er bij het eten meer eten op de grond ligt dan er in de monden gaat…

Dat neemt niet weg dat de leefkeuken waarin we graag verblijven alleen maar praktisch en functioneel mag zijn, het oog wil ook wat!

trip trap, stokke, kinderstoel

Bij het design van de keuken hebben we maar liefst 72 uur in het ontwerp zitten! “Echt waar, niet gelogen, maar wel goed doordacht toch?” Tot nu toe hebben we nog niks ontdekt wat we anders zouden hebben gewild ….

trip trap, stokke, kinderstoel

Oke, alles in stijl, maar dan kwam die grote doorn in mijn oog, au! Die lelijke witte vlek in mijn ooghoek…. De grootste knoeipot van de familie durfden we nog niet in een stoffen stoel te zetten, dus we zaten aan de grote, lompe witte kinderstoel vast. Maar een gegeven paard mag je immers nooit in de bek kijken.

Rondom de keukentafel

Natuur naar binnen halen

De natuur waarin we nu wonen willen we graag naar binnen halen, dat aardig lukt. Maar die stoel!!! Ik ben toch maar gezwicht, nadat ik die mooie Warm Red Stokke Tripp Trapp zag.

Yes, die past bij het geheel, mijn woonkeuken is af! Nog mooier als je nagaat dat de kleur rood doet denken aan de lieveheersbeestjes voor geluk, veiligheid en gezondheid staat.

“Trip trapp erin, oude witte lelijke stoel eruit!!”

Nieuwe kleuren voor de Tripp Trapp

De nieuwste kleuren van de Tripp Trapp® komen rechtstreeks uit het kleurenpalet van moeder Natuur. Het is een knipoog naar frisse groene bladeren en zacht mos onder een zonnige hemel, subtiele bloemen en de fantasierijke vleugeltjes van magische lieveheersbeestjes.

Lieveheersbeestjes zijn niet alleen het signaal dat de lente op komst is, maar staan ook in veel culturen symbool voor geluk, veiligheid en gezondheid. Deze symboliek maakt deze stoel extra mooi!

trip trap, stokke, kinderstoel

Voordelen van de stoel die met je kindje meegroeit™

Het ingenieuze ontwerp van de Tripp Trapp® werd in 1972 geïntroduceerd en zorgde voor een revolutionaire kijk op kinderstoelen. De stoel is zo ontworpen dat hij aan de tafel past en krijgt daarmee een centrale plaats aan de keukentafel. Hier leren en ontwikkelen kindjes zich op een natuurlijke manier. Door het slimme, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, groeit de stoel met je kindje mee. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje in alle leeftijden. Eens in de zoveel tijd stellen we de hoogtes weer nauwkeurig bij voor de drie belhamels.

trip trap, stokke, kinderstoel
  • De Tripp Trapp brengt je kindje meteen aan tafel, dichtbij het gezin
  • Accessoires zoals de baby set en kussensets geven extra comfort voor je baby
  • De zithoogte en voetensteun zijn in hoogte verstelbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren
  • Klassiek Scandinavisch design van Peter Opsvik
Scandinavische design op zijn best met nieuw in het assortiment de iconische Tripp Trapp stoel in Warm Red en Soft Mint

Om de look compleet te maken is ook de Tripp Trapp Baby Set in dezelfde kleuren verkrijgbaar. Laat je creativiteit bloeien en pimp je Tripp Trapp naar wens met een scala aan nieuwe kussens, gemaakt van het zachtste organische katoen en een gemakkelijk schoon te maken PFC-vrije coating.

trip trap, stokke, kinderstoel
De Tripp Trapp Soft Mint en Tripp Trapp Warm Red zijn beide verkrijgbaar voor € 199,-. Een Baby Set is verkrijgbaar voor € 49,-.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|Twitter| Facebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief