Delen vinden we super lief

De Paramount Hybride Fietstas is speciaal ontworpen om woon-werkverkeer te vergemakkelijken. Deze innovatieve fietstas combineert stijlvol design met functionaliteit en laat ik daar nu dol op zijn! Voor iedere fietser die op zoek is naar gemak en veelzijdigheid zal blij worden van deze rugtas, alias fietstas. Je kunt het namelijk in ettelijke seconden omzetten van een rugtas naar een fietstas.

Ideale fietstas – rugzak voor woon- werkverkeer

fietstas

Deze tas is ontworpen met het oog op de moderne behoeften van forenzen. Doordeweeks ben ik veel aan het switchen met tassen, maar die struggle is nu voorbij! Met slimme functies zoals geïntegreerde opbergvakken en een gemakkelijk toegankelijk hoofdvak, biedt deze tas voldoende ruimte voor laptops, documenten en andere dagelijkse benodigdheden. En aangezien je toch je kostbare items vervoert, is het ook goed om te weten dat het materiaal een hoogwaardige afwerking heeft en betrouwbare bescherming biedt van je waardevolle spullen, zelfs onder verschillende weersomstandigheden. Dat is wel een geruststelling voro mijn laptop, telefoon en veel te dure koptelefoon!

fietstas
“Uit onze gesprekken met klanten is gebleken dat er een gebrek is aan rugzakken voor dagelijks woon-werkverkeer, die gemakkelijk kunnen worden omgevormd tot een fietstas op de dagen dat ze met de fiets naar het werk gaan”, aldus Aden Johnson, Directeur Global Product Management bij Thule. ´

Klik, rits & draai

De hybride fietstas is eenvoudig op- en van de fiets te klikken dankzij een innovatief bevestigingssysteem waarmee je de tas eenvoudig op zijn plaats klikt. Het omzetten van een fietstas naar een rugzak is net zo eenvoudig. Maak eenvoudig de achterkant los, draai deze om en rits de achterkant weer dicht, zodat de schouderbanden van de rugzak klaar zijn voor gebruik.

Om elke fietstocht zo moeiteloos mogelijk te maken, is de fietstas weerbestendig en heeft deze ruimte voor een fietsslot, een lus voor een fietslamp en een bevestigingsriem voor een fietshelm.

fietstas
De hybride fietstas is zeer eenvoudig op- en van de fiets te halen dankzij een innovatief bevestigingssysteem waarmee je de tas eenvoudig op zijn plaats klikt.

Tot slot

Of je nu naar je werk, naar school gaat of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht in de stad, de Thule Paramount Hybride Fietstas biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Je zult zeker het gemak van moeiteloos woon-werkverkeer ervaren met deze innovatieve fietstas van Thule. En mocht je toch de voorkeur hebben voor een rugzak, dan raden we zeker de paramount collectie aan, maar dat geheel terzijde! Ofwellich enkel een feitstas dan zijn de Thule Shield Pannier 25L Fietstassen ideaal.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief