Delen vinden we super lief

De speelgoed van het jaar 2020 verkiezing is van start gegaan waarbij wij als consument mogen bepalen welk speelgoed er met de felbegeerde titel vandoor gaat! Leveranciers van de leukste speelgoedmerken deden een inzending van hun speelgoed waarmee je juryleden lang hebben mogen spelen, wikken en wegen om de nominaties te bepalen.

De ‘Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020’ is hierbij dan ook geopend! Het genomineerde speelgoed en spellen van dit jaar stimuleren wederom strategisch inzicht en zorgen voor hilariteit. We zijn benieuwd welk speelgoed jouw voorkeur heeft!

Vtech Winnaars Verkiezing Speelgoed en Spellen 2019
Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019 waar we onze ogen uitkeken bij het fantastische speelgoed dat gewonnen had.

Spelenderwijs een eerlijke nominatie geven

De vakjury bestaat uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche. Ook dit jaar stonden ze weer voor een lastige keuze. Ze speelden twee dagen lang met het meest uiteenlopende speelgoed en de diversiteit aan spellen. Na twee heerlijke dagen zich weer kind te hebben gevoeld, nomineerden zij uit de inzendingen het beste speelgoed en de leukste spellen in zeven leeftijdscategorieën .

Winnaars Verkiezing Speelgoed en Spellen 2019

Stem en win!

Vanaf 9 september kan iedereen op de genomineerde artikelen stemmen, waarna de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2020 op 4 november bekend worden gemaakt. Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is.

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar is al meer dan 45 jaar een begrip en eider jaar volgen we het weer op de voet!

Hulp met kiezen

Elk jaar wordt de verkiezing georganiseerd om speelgoed op een positieve manier onder de aandacht te brengen om hiermee ouders te helpen bij het uitzoeken van speelgoed. Wij vinden het ook vaak lastig om voor de kind(eren) en onszelf of familie en vrienden goed speelgoed uit te kiezen. Des te handig is een overzicht van educatief, slim en nieuw speelgoed.

Een nominatie zegt toch wel iets over een product. ‘Ook geven de genomineerde producten een gevarieerd en goed beeld van het actuele aanbod van de speelgoedbranche‘, aldus Harry Broers, voorzitter van de vakjury:

buitenspeelgoed Little tikes, zonnebrand

Juryrapport speelgoed van het jaar 2020

Het genomineerde speelgoed is door ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers voorzien van een toelichting die inzicht biedt in de pedagogische kenmerken van het speelgoed en de spellen. Het juryrapport met de uitleg van de ontwikkelingspsycholoog is hier te vinden. De winnaars in de categorieën worden uiteindelijk bepaald door de consument.

Stem & win

Van 9 september tot en met 1 november 2020 kan iedereen een stem uit brengen bij deze speelgoed van het jaar 2020 verkiezing. Hiermee maak je gelijk kans op een genomineerd artikel. De winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing worden op 4 november bekendgemaakt. Spannnendddd! Ook kun je extra kans maken door met de kleurwedstrijd mee te doen, het leuk is dat! De kleurplaat voor 2020 kan hier worden gedownload. Degenen die de mooiste kleurplaat instuurt of upload maakt kans op genomineerd speelgoed. 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief