Delen vinden we super lief

Je kunt wel stellen dat ik er van houd om mijn kinderen kleurrijk en baldadig te kleden. Ik heb niet heel veel met de mainstream kledinglijnen en kies graag voor iets dat opvalt. Niet zozeer omdat ik een statement wil maken, maar meer om dat ik getriggerd wordt door de fijne ontwerpen, grappige details en mooie prints. Rebel Loa is één van die webshops die recent haar deuren heeft geopend, waar ik dus verliefd op wordt. Funky, eigenzinnig en met een funny twist. Daarnaast heb ik hier fijne, originele merken ontdekt!

Rebel Loa

Zoals de naam van deze webshop al doet vermoeden, verkoopt Rebel Loa kinderkleding met een rebels tintje voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar. En laat dat nu net de leeftijd zijn van mijn kinderen! Het assortiment kun je het beste omschrijven als comfortabel, stoer en vernieuwend. De webshop is dan ook zeer zeker het bezoeken waard! je zult blij verrast worden van alle fijne merken.

Rebel Loa kinderkleding

Unisex

Bijkomend voordeel is dat veel items zowel door jongens als meisjes gedragen kunnen worden. Met drie bandito’s helemaal handig aangezien je twee keer met je ogen knippert en ze weer een maat verder zijn.

Naast de merken Bandy Button en Jax & Hedley, worden er ook verschillende (nu nog) onbekende merken verkocht, zoals Chi Khi uit Australië, Koolabah ut Zweden en The MINI Classy uit de Verenigde Staten. Voor ons nog geen bekende namen, maar dat gaat niet lang meer duren. De populariteit in eigen land zal zeer zeker overwaaien naar ons koude kikkerlandje met de komst van deze toffe webshop.

Ontstaan

Het idee om Rebel Loa te starten is ontstaan doordat er in de grote Nederlandse webshops vaak dezelfde merken en daarmee dezelfde kleding wordt verkocht. Zonde, want op die manier zien alle kids er op het schoolplein hetzelfde uit. Met Rebel Loa kunnen ouders onderscheid maken in de kledingstijl van kinderen.

Rebel LRebel Loa kinderkledingoa is dè shop die Europa kennis laat maken met deze coole merken! En als het aan Rebel Loa ligt zullen er nog vele merken volgen! Deze blog is overigens niet gesponsord, we delen het gewoon heel graag omdat we niet uitgekeken raken op de toffe items. En die monsterbroek is toch te leuk!

Lees ook: Monsters, Mamaaaah!! Mijn kind is bang voor monsters onder haar bed

Contact

Rebel Loa is overigens ook te volgens op Facebook en instagram. Voor inspiratie en fun posts zeker het volgen waard!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief