Delen vinden we super lief

Er twee 2 prachtige, fysieke edities van de game Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir onthuld. We reizen samen met dit krachtige duo door het spel. De besturing gaat snel en je wordt tijdens het spelen opgezogen in de mini-avontuurtjes. Het wordt je stap voor stap uitgelegd.

Teaser

Op avontuur

Opperste concentratie

Mindscape en Microïds kondigden aan dat Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One & PC. De onoverwinnelijkheid heeft onze Asterix & Obelix fan altijd aangesproken, vertelt hij me ronduit als ik over deze videogame vertel.

Het is een spannend vervolg waarin de Romeinen op hun donder krijgen, waarin we achter wilde zwijnen kunnen aanrennen en waarin we een weergaloos nieuw avontuur beleven! Dit staat de twee favoriete Galliërs o.a allemaal te wachten in deze game waar mijn man wel blij van wordt. Hij vindt het een heel grappig spel waarin het heldhaftige duo veel kort en klein slaat en waarin er niet veel van de dorpjes overeind blijft staan!

Op zoek naar de schat

Het wereldberoemde duo Asterix & Obelix schittert in dit compleet nieuw verhaal, dat begint in een klein dorpje genaamd Armorica. Ze nemen ons tijdens hun trip mee door heel Europa. Hier geniet iedere inwoner van een rustig leventje, totdat de druïde Panoramix een mysterieuze brief ontvangt die Asterix en Obelix ertoe zetten om te jagen op een waardevolle schat.

Met het menhir kristal reizen ze af naar verre bestemmingen en beleven ze avonturen vol gevaren en dreigingen. Net als in het vorige deel komen genoeg andere films en games op ludieke wijze terug in het verhaal. Naast Asterix en Obelix, bevat de game ook ‘fan favourites‘, zoals Kakofonix en Heroix, maar ook nieuwe personages die speciaal voor deze titel zijn ontworpen.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir biedt een grote hoeveelheid content waarbij de harten van fans ongetwijfeld gestolen zullen worden!

Ontdekken, puzzelen en verzamelen

De game bevat verschillende disciplines die de gameplay afwisselend en uitdagend maken. “Heerlijk om af en toe dingen kapot te maken” grapt mijn man! Ik heb hem zien vechten, ontdekken, puzzelen en verzamelen. Hij heeft meerdere sidequests voltooid en zijn nieuwsgierigheid is op de proef gesteld door het opsporen van verstopte objecten! Als ik niet oppas, gaat hij straks nog lijken op een échte Galliër.

Daarnaast is er ook groot nieuws voor de mensen die graag samen met anderen spelen. Er is namelijk voor de allereerste keer in de Asterix & Obelix XXL-saga een co-opmodus toegevoegd aan de game. Tof aangezien je samen met familie en vrienden op hetzelfde scherm het avontuur kan beleven. Dit is vooral heel leuk dat de kids mee kunnen strijden met papa in deze videogame! Alleen spelen is nog ietwat lastig, maar dat zal snel gebeuren! Oefening baart immers kunst!

Er worden twee verschillende, fysieke edities van de game uitgebracht:

  • Een limited edition die naast de game twee figurines bevat van Asterix and Obelix.
  • Een collector’s edition die de game, een figurine van 15cm hoog van Obelix en Idéfix (resin) en twee kleinere figurines van Asterix en Obelix bevat.

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir is op 21 november uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief