Delen vinden we super lief

Je hebt van die dingen die ik waarschijnlijk nooit echt zal begrijpen. Speelgoed waarbij het unboxen eigenlijk belangrijker is dan het speelgoed zelf, is een van die dingen. Toch zijn er overal ter wereld talloze kinderen die het wel begrijpen. In een paar jaar tijd is het een enorme rage geworden en dat is te zien aan de steeds innovatievere verpakkingen die je om de poppetjes kunt vinden. Je bent er al snel een half uur zoet mee.

Op dit moment is L.O.L. het favoriete speelgoed van mijn dochter. Zij had er al een aantal geopend, maar het principe van het unboxen ontgaat haar nog een beetje. Gelukkig is het haar afgelopen woensdag piekfijn uitgelegd. We mochten de creatie van de L.O.L. 1.5Hour UnboxingMovie bijwonen, met de bekende vlogster Onnedi. Een hele mond vol, maar het was dan ook een ware marathon sessie, waarbij 51 stuks van de nieuwste L.O.L. lijn werd unboxed.

Het fenomeen ‘unboxing’

Voor wie nog onbekend is met het fenomeen, eerst een korte uitleg. Bij ‘unboxen’ gaat het vooral om het uitpakken van allerhande nieuwe spullen, veelal speelgoed. Dit wordt gefilmd, zodat de authentieke reactie van de uitpakker vast wordt gelegd op het moment dat het uit de verpakking komt. Uiteraard wordt dit vervolgens online gedeeld. 

De monster sessie unboxen vond plaats in boutique bioscoop FC Hyenda. Toen Onnedi binnenkwam, (zonder roze haar deze keer), viel er één grote collectieve zucht, afkomstig uit de tientallen monden van dromende kinderen. De ogen vielen allemaal open van verbazing, want daar op tafel stond een droomdoos met 51 L.O.L. pakketjes, wachtend om te worden geopend.

Unboxing les door Onnedi

Onnedi ging voortvarend aan de slag met haar unbox-sessie. Onderwijl vermaakte ze het publiek met uitleg over de verschillende poppetjes, kleding en andere items die uit de doosjes tevoorschijn komen. Opmerkelijk is dat ze ook ruimhartig vertelde over het werk dat er zit in het maken van een goede Unboxing vlog. Er moet veel in worden geknipt om zo niet te veel van de veel voorkomende handelingen te tonen. Zo verloopt de vlog een stuk vloeiender. Tja, daar had ik nooit bij stilgestaan. Ook vertelt ze haar geheimen om alle items goed voor de camera te hebben staan. Het is nog een hele wetenschap!

Één voor één kwamen de nieuwste L.O.L. poppen en alle accessoires te voorschijn zoals poppen, diertjes, mode en accessoires. De L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ bevat 2 modewinkel-speelsets die je aan elkaar kunt koppelen. Je kunt ook de dozenpuzzel weer in elkaar zetten om een stadslandschap te creëren dat je ook kunt gebruiken als speelset.

*3 unieke L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 unieke jongens
*4 unieke diertjes, Pets en 2 unieke Lils, plus al hun mode en accessoires.
*2 exclusieve O.M.G.™- Fashion Dolls
*2 L.O.L-speelsets inbegrepen in deze Amazing Surprise. Consumentenadviesprijs € 144,99.

Eigen unbox video

Terwijl ze vakkundig de ge-Unboxte items toonde, werd ze natuurlijk zelf ook gefilmd. Want ook van dit event zou een vlog worden gemaakt voor op haar YouTube kanaal.

Het was voor een 4-jarig meisje (en voor mij) een lange zit, maar de veelheid van alle L.O.L. poppen en accessoires zorgden er gelukkig voor dat er toch geboeid gekeken werd. Vooral toen tegen het einde de grotere OMG poppen met heel lang haar uit de verpakkingen kwamen. Wow!

Drie keer raden wat er op het verlanglijstje voor Sinterklaas staat….. ennnnn een nachtje in het L.O.L Air BnB

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief