Delen vinden we super lief

In de wereld van het kleurrijke L.O.L. Surprise! is alles verrassend en heerlijk ‘over the top’! Baby’s hebben het in deze wereld voor het zeggen en kleine rockers weigeren een dutje te doen. Geen wonder dat mijn dochter er zo ontzettend fan van is! Spelen is waar het in de L.O.L wereld om draait!

Levensecht L.O.L. Surprise! House

Bij het lezen van het persbericht dat er een levensecht L.O.L. Surprise! huis in Amsterdam te huur was via AirBNB, dook ik gelijk mijn agenda in! Dat leek me vet gaaf en een droom van mijn dochter dat uit zou komen. Overnachten in een huis dat helemaal ingericht is met L.O.L. Surprise!-artikelen is toch echt wel heel tof! Wie wil dat nu niet!

Mijn dochter heeft zelf enkele L.O.L poppetjes die haar heilig zijn. En ook geven we het regelmatig cadeau op (kinder)feestjes waarbij ze iedere keer verlekkert kijkt naar de kleurrijke poppetjes. Aankomende decembermaand zullen we haar hartenwens dan ook uit laten komen met enkele LOL items en zal het niet weggeven in winacties voor mijn lezers!

L.O.L paradijs

Het levensechte Air BnB huis in LOL stijl is geschikt voor 4 personen en te boeken via AirBnb. Mijn blog vriendinnen Linda van Mamaliefde en Fleur van Mamasliefste hadden een nacht geboekt en vroegen dan ook gelijk of we een gebakje kwamen eten. Superleuk, dan doen we uiteraard graag en geheel in stijl! We konden helaas niet blijven logeren doordat papa Ajax had die avond en het was ook nog eens ons huwelijksjubileum. Tsja mannen hebben ook zo hun eigen ding ;-D.

Domper

Zelf had ik een nacht gereserveerd in het L.O.L Surprise! huis voor in december en wachtte vol smart op de bevestiging. Tot mijn grote verdriet was het levensechte L.O.L huis maar 1 weekje te boeken en konden ze mijn reservering tot hun spijt niet bevestigen. Snif…, maar Linda en fleur waren zo tof om mij te verwelkomen in dit echte L.O.L paradijs! We keken onze ogen uit! Hier wilden we niet meer weg!

Speelplezier

Tijdens je overnachting waar je vanaf 15:00 kon inchecken kon er volop gespeeld worden. Er was zelfs het nieuwste product L.O.L. Surprise! House with New Family. Mijn dochter heeft haar wensenlijstje aangevuld met heel veel items. En dat poppenhuis dat is toch echt wel the bomb! En de camper, jaloersmakend mooi! En bekijk onderstaande foto’s maar, deze kamers waren helemaal te gek!

We werden ondergedompeld in de wereld van L.O.L. Surprise! en maakten kennis met heel veel nieuwe producten. Het is haast niet bij te houden van wat er allemaal nieuw is! MGA weet fantastisch goed in te spelen op de huidige trends en wat kinderen tof vinden. Er werd heel veel gespeeld en de meiden waren zo lief om een cadeautje uit de goodybag aan mijn dochter te geven. Daar is ze zo blij mee dat ze vanmorgen om 6 uur al beneden aan het spelen was! De poppetjes kijken ook allemaal zo blij!


Het levensechte L.O.L. Surprise! House

Voor mijn dochter was het lastig om na een tijdje weer weg te moeten, we bleven immers niet logeren in één van de L.O.L bedden. Ook klikte het maar wat goed met de dochters van Linda & Fleur en wilde ze liever geen afscheid nemen. Als MGA weer een huis omtovert tot L.O.L paradijs zijn we er zeker weten weer als eerste bij! Mijn dochter was zwaar onder de indruk en heeft het er nog over, inmiddels weet het hele schoolplein dat ze in een echt LOL huis was!

Drie verdiepingen roze L.O.L

Bij de deurbel begon de pret al! Het was overduidelijk dat we hier bij het L.O.L huis waren door het vrolijke bordje! Op de eerste verdieping was een gezellige woonkamer met driezitsbank en grote eettafel. LOL Dekentjes, een zitzak, poster en grote billboards versierden de gezellige roze ruimte.

Op de 2e verdieping was een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer. De derde verdieping heeft een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. De locatie was al helemaal te gek! Op een steenworp afstand van de Jordaan, de Haarlemmerstraat en allerlei fijne restaurantjes en winkeltjes.

Wil je meer weten of dit originele LOL huis in hartje Amsterdam? Klik dan hier. Voorlopig is het helemaal volgeboekt en ook miet he even in de buidel tasten (239€ incl service kosten) maar je kunt het splitten (4pers per huis) en je hebt een ervaring uit duizenden! MGA gaat nog kijken of het herhaalt wordt, dus houdt de blog zeker in de gaten! ‘We keep you posted!”


Het speelgoed L.O.L. Surprise House with New Family

Het speelgoed L..O.L Surprise! House is een fantastische poppenhuis om te chillen voor de L.O.L Surprise!-poppen. In het grote pakket zitten zo’n 85+ verrassingen inbegrepen. Het huis is van hout, heeft ook 3 verdiepingen, 6 kamers en een werkende lift. Het terras buiten bevat een echt zwembad, een hottub en een zandbak voor de L.O.L Surprise! huisdieren.

Damn, deze is cool! het is wel sparen voor ommenabij €200,-

Op de benedenverdieping van het LOL speelgoedhuis vind je de woonkamer met een echt werkende lamp en de keuken met een tafel, stoelen en koelkast. De eerste verdieping heeft een slaapkamer en badkamer. Het Air Bnb logeerhuis lijkt er dus ook echt enorm op! In de slaapkamer staan stapelbedden en een wieg voor de kleine lol poppetjes. In de badkamer vind je een toilet dat spoelgeluiden maakt en een bad met paars regen, cewl!

Op de tweede verdieping bevindt zich een reusachtige inloopkast met een rek met hangers voor alle outfits van je poppen en een kaptafel met echte laden voor opslag! De poppen kunnen via de wenteltrap naar het dak gaan, met een heliplatform en een patio die van dag naar nacht verandert! Gegarandeerde speelplezier!


L.O.L. Surprise Furniture Packs

Dit najaar komen er ook vier meubelpakketten uit om jouw L.O.L. Surprise! House nog leuker te decoreren. Elk pakket heeft 10+ verrassingen om uit te pakken, inclusief meubels.

L.O.L. Surprise Furniture Bedroom & Neon Q.T.

Het slaapkamerpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 2, Neon Q.T., met een hartvormig bed, schattig ledikant en accessoires, zodat jouw L.O.L. Surprise!-poppen heerlijk kunnen slapen. ·

L.O.L. Surprise Furniture Cozy Coupe & M.C. Swag

Het Cozy Coupe-pakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, M.C. Swag, plus een schattige Cozy Coupe voor L.O.L. Surprise!-poppen, lil Cozy Coupe, stickers en accessoires.

L.O.L. Surprise Furniture Salon & Diva

Het Salonpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, Diva, plus een salonstoel, waanzinnige kaptafel en beautyaccessoires – perfect om je L.O.L. Surprise!-poppen een make-over te geven.

L.O.L. Surprise Furniture Boutique & Queen Bee

Het Boetiekpakket bevat een opnieuw uitgegeven personage uit serie 1, Queen Bee, en een glamoureuze garderobe, een spiegel en accessoires – perfect voor een glitterkoningin om al haar waanzinnige outfits in te bewaren.

Zou het iets voor jullie zijn om hier te overnachten?

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief