Delen vinden we super lief

kerst

De leukste avonden van het jaar naderen met rasse schreden. De vraag  “Wat doen jullie met Kerst en Oud & nieuw?” is dan ook alweer geruime tijd bij ons in de familie gedropt. De ene kant van de familie is sneller met plannen dan de andere. En dan heb je te maken met familie tradities, wie het eerst komt wie het eerst maalt en familie gevoelige taferelen.

Vaak wordt de prangende vraag gesteld met voorbedachte rade…Je voelt dan aankomen dat er een voorstel komt, die je voorzichtig aanhoort… Dit jaar zijn we de kerst-vraag voor en houden we het heft in eigen hand! Er staat iets tofs, relaxed & toch ietwat familie georiënteerd op de planning…

“What to do” met kerst kerst

Familie, vrienden, schoonfamilie, gourmetten, uitgebreid tafelen, thuis, of juist er op uit. Elk jaar kom het standaard riedeltje weer voorbij. Keuzes, keuzes, keuzes… Ga je met Eerste Kerstdag naar jouw ouders of andersom? Bij gescheiden ouders, wordt de puzzel nog ingewikkelder, want je wilt niemand tekort doen. Of wat als je net een relatie hebt, ga je dan wel, of juist niet de familie ontmoeten. Het blijft een eeuwige kwestie, waarbij je altijd iemand ongewild zult teleurstellen. De kerstdagen zijn niet bepaald “spannend” te noemen. Elk jaar is kerst bij ons standaard ingevuld met familie, dat het vrij lastig maakt om er verandering in aan te brengen.

Rebels

Nu we een eigen gezin hebben, komt hier verandering in. Ik reis niet meer het hele land door om bij mijn vader, oma en vervolgens schoonfamilie te zitten. Het is niet te doen met drie kinderen. Nouja.. het lukt wel, maar mij kun je na die dagen aan het infuus leggen. Gevalletje “keuzes maken”. Kerst hoeft niet altijd spannend, spetterend, excentriek en origineel te zijn. Met kerst gaat het om de simpele gezelligheid en mag het zelfs kneuterig en zelfs een beetje saai zijn. Lekker lang in je pyama rondhangen, kleine (knutsel) cadeautjes onder de boom, spelletjes en voor de openhaard een leuke kerstfilm kijken. Toen ik voor het eerst niet in ging op de traditionele uitnodigingen, was dit lastig. Nu is het helemaal o.k en vieren we kerst en oud & nieuw zoals wij graag willen.

Kerst 2017tasty comedy kerst Tasty comedy kerst tasty comedy kerst

Dit jaar gaan we op kerstavond met dierbaren uit eten, buitenshuis brunchen met de familie, een kerstfilm in de bioscoop kijken, wandelen en ergens een borrel in de stad te pakken. Met kerst willen we er vooral graag op uit met de kinderen. Deels thuis, maar ook een activiteit buitenshuis. Het was een druk en enerverend jaar dat we op gepaste wijze willen afsluiten. We hebben vele hoogtepunten ervaren en helaas ook diepe dalen. De familie tradities zijn door een groot verlies in de familie verschoven en worden dit jaar anders ingevuld. Opa Peter zal nooit meer in de keuken een uitgebreid familiediner in elkaar flansen. Hij wordt enorm gemist en we gaan er dan ook voor zorgen dat deze leegte gepast en waardevol zal worden ingevuld! Het leven moeten we vieren!

Toen ik de advertentie van Tasty comedy voorbij zag komen, aarzelde ik dan ook geen moment. Wat hebben we zin om te lachen, dineren en heel veel plezier te maken. Kay en ik hebben er afgelopen zomer zoveel pret gehad en zijn fan vanaf het eerste uur. Dit zie je denk ik ook wel terug in onderstaande video. Op 2e kerstdag hebben ze een speciale kerstspecial die me enorm aanspreekt. Eten, lachen, muziek en goed gezelschap is helemaal hoe ik kerst voor me zie.

 Gerelateerde blog: TastyComedy in Scheveningen; lachen, eten & de wereld om je heen even vergeten

Tasty Comedykerst tasty comedy

Terwijl je bij Tasty Comedy wordt vermaakt door stand-up comedy, livemuziek en een hilarische show, geniet je van een 4 gangen diner. Het was een avond waarin we veel hebben gelachen, gegrinnikt en gesmuld. De MC zweept het publiek op en brengt de stemming er gelijk in. Het leuke van dit concept is, dat elke avond een andere avond is. De comedianten verschillen en geven ieder hun eigen stempel op de avond. Ik heb de agenda bekeken van Tasty comedy en deel graag de leuke specials die ze in het verschiet hebben. De komende periode hebben ze een aantal extra speciale shows op het programma die je gewoon niet mag missen;

  • 2e kerstdag

Tijdens 2e kerstdag kun je met je gezin genieten van een leuke avond waar ook gedacht is aan een speciaal kerstmenu. De kaartverkoop is inmiddels gestart en blijkt een groot succes te zijn. Dit vind ik ook niet zo gek, want je kerst wordt fantastisch ingevuld. En ook handig als je je schoonfamilie voor het eerst ontmoet. Met wat grappen en grollen is het ijs snel gebroken en kun je gelijk hun gevoel voor humor aanvoelen. En hoe je je ‘aanstaande schoonmoeder” op schoonmoederdag kunt verrassen.

  • Oud en nieuw: Comedy & Party

    Oud & Nieuw wordt één groot feest op de pier van Scheveningen. Verschillende comedians geven hun visie op 2017. Ook is er een extra feestelijk diner en na afloop van de show gaat iedereen feestend het nieuwe jaar in met livemuziek en een DJ. Dit is een invulling van de oudejaarsavond naar zijn hart. Met mijn kleine kinderen helaas nog even onhaalbaar, maar wat een goed idee! (Let op: slechts een beperkt aantal plaatsen. Vol=vol)

Extra info

Bij het reserveren van je tickets kun je kiezen om dicht in het midden te zitten aan kleinere tafeltjes, de 1e ring of de buitenste ring. Je zit overal goed dankzij de ronde zaal. Achter in de zaal zit je aan hoge tafels en heb je prachtig uitzicht over de zaal en achter je op de pier. In het midden zit je dicht bij de comedianten en bij de entrée zit je dicht bij de band. De ticketprijs is inclusief het 4 gangen diner en de comedy-act. Je eigen drankje kun je naar keuze en op eigen rekening bijboeken. Cocktails, goede wijnen, bier… voor elk wat wils en elke portemonnee.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 59,50 euro  De prijzen zijn inclusief show, live-muziek en een 4-gangen diner, excl drankjes. Hier te bestellen

Video impressie

Winactie

Wij gunnen jullie ook een FANTASTISCHE AVOND bij Tasty comedy waar je heel hard zult lachen. Ik ben dan ook super blij dat we van het tasty comedy team twee tickets t.w.v €120 mogen weggeven. Heb je ook zin in een avondvullende STAND-UP COMEDY show met een te gekke line-up, live muziek en een 4-gangen diner? Doe dan snel mee!

Meedoen is eenvoudig:
Like onze Facebook pagina Olivette en vertel ons onder de Facebook winactie post op Olivette met wie jij dit fantastische avondje uit zou willen winnen. We maken de winnaar volgende week zondag 26 november bekend. Spannend…. Wieweet ga jij straks met je favoriete tafelgenoot het ultieme avondje uit beleven!

En wat gaan julie doen met kerst? Plannen jullie al zo ver van te voren, of laten jullie het op zijn beloop? In ieder geval heel veel succes met het plannen, organiseren en overl
tasty comedy kerst

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief