Delen vinden we super lief

Voor deze kerst fan kunnen de kerstliedjes op de radio niet vroeg genoeg beginnen. De kerstversieringen staan te trappelen om van zolder gehaald te worden! De kerstkaarten worden alvast gemaakt en de kersttradities weer ingezet! We wachten nog braaf tot de goedheiligman het land heeft verlaten om vervolgens het huis om te toveren in kerstsferen en laat de kerst commercials maar weer komen!! Om wel alvast eerder voorpret te hebben, mochten we aanwezig zijn bij de film “Last Christmas”. Laat de kerst koorts maar beginnen! Wij zijn er klaar voor na het zien van deze leuke, lieve kerstfilm! De film heeft me echt perplext doen staan, me geraakt en verrast door de leuke muziek!

Kerstklassiekers in Pathé Arena

Tijdens de speciale vertoning van LAST CHRISTMAS in Pathé Arena Amsterdam konden we alvast meeblèhren met kerst klassiekers! Ik werd er extra blij van aangezien er maar liefst 15 nummers George Micheal in
Last Christmas te horen zijn! Met aan het einde van de film het nieuwe nummer ‘This is How (We want you To Get High) ” . Dat was echt een cadeautje! Hier werkte George Michael aan voor zijn dood en gaf Emma Thompson akkoord om dit te gebruiken voor de film! Voor George Michael fans uiteraard een goede reden om de kerstfilm te gaan zin!

Kijken jullie al uit naar de donkere dagen, kaarsjes en versierde bomen? Kerst blijft iets magisch hebben! Samen met Danny Froger, Ferri Somogyi en Emma Heesters verkneukelden we ons alvast in kerstsferen! En ook Beertje Beers, Vinchenzo Tahapary en Dolshe Gulsen waren speciaal voor de film Last Christmas richting Pathé Arena afgereisd! En wat genoot de zaal van deze kerstfilm dat met zoveel leuke muziek is aangekleed! De zaal heb ik verlaten met een traan en een lach! Het is heel knap in elkaar gezet, chapeau!

Trailer

Last christmas

De film gaat over Actrice Emilia Clarke die de rol speelt van de jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Katarina) die niet tevreden is over haar leven. Ze heeft een zware periode doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen is ze prikkelbaar! Ze werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Het kerstgevoel is nog niet helemaal bij haar speurbaar!

En als Tom (Henry Golding) haar leven binnen komt lopen lijkt dit te mooi om waar te zijn! Hij lijkt door de muur heen te breken die Kate om zich heen gebouwd! De mooiste tijd van het jaar is in zicht en Londen maakt zich klaar voor de mooiste tijd van het jaar. Toch lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.

Kerstsferen

Een kerstfilm is geen kerstfilm zonder de juiste muziek! In Last Christmas is de muziek van George Michael prominent aanwezig, waaronder, hoe kan het ook anders, de bitterzoete kerstklassieker waar de film “Last Christmas” haar naam aan ontleent. Het blijft een legendarische artiest! Laat de Glühwein, kerstbomen, en versiering maar komen! Ik kan niet wachten tot kerst zich aanwendt! Ho, Ho, Ho…

Cast Last Christmas

De film is geproduceerd door BAFTA winnaar David Livingstone (Calamity Films), Emma Thompson, door Paul Feig en Jessie Henderson (namens Feigco Entertainment) en Sarah Bradshaw als uitvoerend producent.

LAST CHRISTMAS draait vanaf 7 november in de bioscoop. Ps ook leuk: Make your Last Christmas Card at www.lastchristmascard.com

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief