Delen vinden we super lief

Je kunt mij niet blijer maken dan met een fijn gedekte tafel vol vrienden, familie en dierbaren. Kinderen die van tafel wandelen met een scala aan smoesjses neem ik voor lief. Ik was als kind geen haar beter en denk vaak terug aan de gezellige avonden toen mijn ouders ook tot laat in de avond aan het dineren waren met tafels vol met fraai servies.

Proost opa!

Dit heb ik overgenomen en ondanks het limiet aan visite dek ik ook nu de tafel met de fijnste items van Eva Solo en tafelen we er met ons gezin op los. Daarnaast zijn de glazen gepoleerd, is het servies uitgestald, is ons van Kempen en Begeer bestek opgepoets en hebben we de leukste gesprekken. De wijn wordt steeds rijkelijk bijgeschonken en borden geleegd. Deze avonden kunnen mij niet lang genoeg duren.

De ontwerpen van het Deense servies merk Eva Solo hebben een perfecte combinatie van design en functionaliteit.

Servies voor iedereen!

Houd jij van servies met een minimalistische look? Zelf mix en matchen we vaak borden, bekers, schaaltjes en kommetjes uit verschillende kleurrijke collecties. Het is vaak één groot, bont geheel, al is het soms ook heel fijn om eenvoud uit te stralen. Toen ik mijn man verraste met een thuisdiner van Felix Meritis kon dat niet anders dan geserveerd te worden op het servies van Villeroy & Boch.

Niet alleen wijnkenners weten dat het complexe bouquet van wijn pas in het juiste glas tot zijn recht komt. Of het nu gaat om een fruitig witte wijn als lichte begeleider van een visgerecht of een volle rode wijn na een drukke dag

En ook met kerst pakten we uit en maakten de versieringen een vrolijk geheel van de tafel. Met het jusite glaswerk, wijnglazen van hoge kwaliteit en een mooi karaf zijn we altijd klaar voor iedere feestelijke gelegenheid. Al geef ik wel toe dat ik ons huidige serviesgoed graag wil uitbreiden. Stapje voor stapje, want goedkoop is duurkoop en m’n budget is niet enorm.

Des te voller de tafel met fijn servies en glaswerk, des te beter

Qua glazen kiezen we bij een bijzondere gelegenheid voor vooraanstaande merken als Schott Zwiesel, Riedel of Zwiesel 1872. Deze zijn ook ideaal voor alledaags gebruik, maar zelf hebben we ook goedkopere alternatieven in de kast staan. Soms sneuvelt er namelijk wel eens eentje… Voor mij is een geslaagde avond een tafel vol glazen, in alle vormen en maten. Een aperitief, wit, rood, een waterglas en een slaapmutjse, the more the merrier. Je kunt eigenlijk wel stellen dat ik een bourgondièr ben en joie de vivre nastreef.

Kwaliteit, Functioneel & Mooi Design

Shoppen bij Woldring

Al bijna 110 jaar is Woldring een bekend begrip op het gebied van servies, glaswerk en designer producten! Het is in 1911 opgericht in de prachtige stad Groningen. waar ze jaren geleden begonnen als een klein, luxe warenhuis in het centrum van Groningen. We bezochten het in mijn jeugjaren vaak met mijn ouders, maar tegenwoordig kunnen we er ook online terecht en is het een gevestigde naam in de online wereld van servies.

Met hun stijlvolle producten geef je jouw eethoek en interieur in een handomdraai een nieuwe, frisse look! En je begrijpt dat ik afgelopen feestdagen ook weer los kon. En laten we extra veel thuis zijn, waardoor we iedere avond van het eten een fijn familiemoment maken aan een stijlvolle gedekte tafel. Santé!

Servies, bestek, glaswerk
Porselein is robuuster en steviger dan aardewerk en is bestand tegen hogere temperaturen. Investeren in een compleet servies van porselein is dus altijd een goede en verstandige duurzame keuze!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief