Delen vinden we super lief

We ontvingen een uitnodiging voor een bijzondere bruiloft en wilden er natuurlijk op ons opperbest uit zien. Het vond plaats op een pittoreske plek in Hoevelaken en ook de kinderen mochten mee, leuk! In de uitnodiging zag ik de volgende dresscode staan: ‘Bohemian‘. Dan komt de stress ineens wel om de hoek kijken…. Wat is Bohemian? Hoe kleed ik mijzelf in deze stijl en wat moeten de kinderen en mijn partner dan voor kleding aan? Inmiddels ben ik er achter wat deze stijl precies inhoudt en we geven tips zodat we op ons opperbest op de bruiloft verschenen. En uiteraard showen we ook hoe wij er als gezin uit zagen!

Printjes

De stijl, die ook wel ‘boho‘ wordt genoemd, wordt gekenmerkt door luchtige stoffen en opvallende prints. Vaak zijn de kleuren in de prints gebaseerd op aardkleurige tonen. Denk hierbij aan verschillende bruinen tinten, maar ook aan geel, groen en blauw. Daarnaast is ook wit een kleur die we vaak zijn bij de boho stijl.

De wensboom waar we een wens voor onszelf, een ander, of het bruidspaar konden hangen!

Qua prints zagen we op het huwelijk verschillende dessins. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenprint, maar ook een polka dot, of streep. Er zijn verschillende stoffen die je kan kiezen voor je outfit. Zijde of kant zien we bijvoorbeeld vaak terugkomen. Voor de kinderen had ik gekozen voor kleurrijke ‘boho‘ prints met als hoofdkleur blauw. Het Oilily jurkje van mijn dochter is van parachutestof waar er in de zon prints verschenen, pure bohomian magie! Zelf had ik een lange jurk van Steps met bloemenprint. De jongens hadden een matching Oilily outfit met avonturier prints! En manlief koos voor een prachtig custom fit Jacques Britt overhemd van hemdvoorhem.nl. De kleuren hebben we op elkaar afgestemd zodat het geen allegaartje zou worden.

Schoenen

Nou heb je dus een leuke outfit weten te scoren die helemaal past bij de boho stijl, maar welke schoenen ga je hierbij uitkiezen? De boho stijl heeft een aantal stijlen schoenen die er bij passen. Denk hierbij aan verschillende soorten sandalen. Gewone normale sandelen, maar ook sandalen met kralen in allerlei verschillende kleuren. Wanneer je outfit al vrij druk is of veel kleuren heeft, kun je hier het beste neutrale sandalen of schoenen bij kiezen.
Mijn dochter wilde dolgraag haar engelenschoenen aan en vanwege het warme weer werden het bij mij luchtige sandalen!

Accessoires

De outfit en schoenen zijn compleet, maar dan moet je nog accessoires vinden die natuurlijk perfect bij de outfit passen. Net als bij de schoenen zijn ‘boho‘ accessoires vrij rustig. Je kan denken aan een dunne riem wanneer je een vloeiende jurk hebt of een klein heuptasje gemaakt van bruin leer. Ook kralensieraden doen het altijd goed bij de boho stijl. In mijn oren draag ik mybendel pareltjes. Voor je haar kun je kiezen uit een losse knot wanneer je het vast wil hebben. Zelf versierde ik mijn knot met bloemen, net als bij mijn dochter! Wanneer je liever voor los haar gaat kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie vlecht te nemen. De bruid had een prachtige bloemenkrans in haar haar!

Kleding voor je partner

En dan moet je nog een leuke outfit scoren voor je partner. Je wil natuurlijk wel een beetje gezamenlijk in stijl naar het huwelijk gaan. Voor de man hebben we maar 1 toverwoord: overhemden met een kwalitatief wit t-shirt er onder. Met een Custom Fit overhemd en hierbij een mooie stropdas ziet de man er altijd goed uit. Zorg er natuurlijk wel voor dat de kleuren van zijn overhemd past bij de kleuren van jouw kleding. Op die manier houden jullie je allebei aan de dresscode en zullen jullie er prachtig uit zien tijdens het huwelijk. Er worden immers veel foto’s gemaakt ♥️.

Family

Omdat je er niet iedere dag uit ziet om door een ringetje te halen, heb ik de kleding deze bijzondere dag met secure uitgezocht en ons allen op elkaar afgestemd. Voor de bijzondere ceremonie namen we even de tijd om een familiefoto te maken! Het overhemd van manlief was ‘on point!’, de kinderen zagen er beeldig uit en ook ik was goed geslaagd! Manlief draagt op zijn werk ook veel overhemden en ziet er altijd representatief uit. Het was daardoor een extra goede investering om hem een custom fit overhemd te bestellen! Een goed overhemd heeft een verfijnde belijning, heeft een kwalitatieve stof en is mooi afgewerkt! Dit zag ik in alle details terug en extra fijn: dit shirt hieft nauwelijks gestreken te worden! Top!

Het was een prachtig, bijzonder bohemian huwelijk zoals nooit eerder meegemaakt! Alle gasten zagen er bohemian chic uit, ook wel ‘Boho-chic’ en de locatie was geweldig met toffe bohemische & hippie invloeden! De liefde spatte overal vanaf! Love Rules!

Mijn grote liefde waar ik na 15 jaar gekkigheid nog steeds stapeldol op ben!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief