Delen vinden we super lief

De populaire stadswandelwagen Thule Spring viert de eerste verjaardag en viert dit met de lancering van een frisse, nieuwe Misty Rose Melange-kleur. Deze buggy, zoals we hem zelf gebruiken, zet met deze nieuwe, frisse, stijlvolle kleur de toon voor de lente en de zomer. De eigen kleuren van de natuur worden hiermee naar de stad gebracht. Wij zijn fan net als menig francaise aangezien deze kinderwagen-buggy ongekend populair is in Parijs door haar wendbaarheid en stijlvolle uitstraling.

Move it. Fold it. Live it. Thule Spring laat jou en je kind van de wereld genieten – de hele dag, elke dag

Iedere dag is het een avontuur met je kindje, en om je routine te vereenvoudigen is het met deze buggy nog veel eenvoudiger. Geniet van elk moment met de Thule Spring; een lichtgewicht, compacte kinderwagen waarmee jij en jullie gezin gemakkelijk de omgeving kan ontdekken.

“Er is een groot verlangen naar zachte, natuurlijke kleuren als je met je kind door de stad navigeert. En aangezien velen van ons in een snelle wereld leven, zijn we verheugd om nu een rustgevende toon aan te bieden met de kleur Misty Rose Melange om dingen te vertragen ”, aldus International Product Manager Sara Berggren.

Move it. Fold it. Live it.

Een moderne en verfijnde kleur

Misty Rose Melange is een bewuste, lichtroze kleur die geworteld is in de natuur en gevoelens van evenwicht en herstellend comfort oproept. Thule-producten worden zowel buitenshuis als in de stad gebruikt waarbij het beproefde en echte met de huidige trends wordt gecombineerd. Het plezier van actief zijn en het delen van een stukje natuurschoon met onze kinderen wordt hiermee tijdens elke wandeling vergroot.

Een nieuw jaar met nieuwe manieren om jouw persoonlijkheid te uiten

Kies een frame, jouw favoriete kap – en creëer je persoonlijke kinderwagen. Samen met de nieuwe Misty Rose Melange kleur zijn er 14 variaties mogelijk. Welke kleur zou jij kiezen?

Compact neer te zetten

De Thule Spring is compact in te klappen en op zichzelf, staand neer te zetten, neemt weinig ruimte in en is eenvoudig op te bergen.

Gemakkelijk met één hand in te klappen

Doordat je het snel en gemakkelijk met één hand kunt opvouwen en het stuur kunt afstellen, is de Thule Spring jouw perfecte metgezel.

Verstelbaar stuur

Zorg voor een perfecte pasvorm tijdens elke wandeling met verstelbaar stuur, dat met één hand te verstellen is.

Ontworpen voor in de stad en een diversiteit aan terreinen

Rij rond met groot gemak. De grote wielen, compact design en soepele bediening zorgen voor meer ontspannen dagen met jouw kind.

Bring your life

In de stad of in de buitenlucht, we gaan er allemaal heel graag op uit. We bedenken onze eigen dagelijkse avonturen en gaan graag op vakantie met familie en vrienden. Thule heeft een breed scala aan producten ontwikkeld waarmee jij en je kinderen passies kunnen delen – ongeacht het seizoen en waar je ook heen wilt gaan

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marjolein Goedhardt-Westerbaan (@marjolein_westerbaan)

Over Thule

Het merk Thule werd in 1942 opgericht. Onder het motto Bring your life biedt Thule wereldwijd een breed scala aan premiumproducten voor actieve mensen waarmee ze alles kunnen vervoeren waar ze het meest om geven – veilig, gemakkelijk en in stijl. Thule ontwerpt en vervaardigt dakdragers, fiets-, water- en wintersportdragers, dakkoffers, computer- en cameratassen, sporttassen en rugzakken en kind gerelateerde producten zoals babyjoggers, fietsstoeltjes voor kinderen en fietsdragers. Vooral in de laatste categorie weet het naam en faam te creeren door de stijlvolle, wenkdbare, prijswinnende en veilige kinderwagens. De producten worden in meer dan 140 landen verkocht. Thule is het grootste merk binnen de Thule Group.

Bring Your Life – thule.com

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief