Delen vinden we super lief

snurk dekbedovertrek Etrias bedsupply

Een van mijn vele blij makers is toch echt wel het wegdromen in een schoon, net opgemaakt bed. Er gaat niets boven het gevoel, de geur, en het geknisper van een katoenen beddengoed. En ook als ik mijn kindje s’avonds in bed leg en liefdevol toe stop, maakt mijn hart een sprongetje als dat in een schoon bedje is.

Eens in de zoveel tijd koop ik mezelf nieuw beddengoed. Mijn kinderen hebben elk 2 verschillende exemplaren. Tijd voor iets nieuws. Vooral nu de koude dagen er aan komen en we de kamer van de kindjes een make-over geven.

Circus

circus behang

Mijn zoontje Lucas(2) is een kleine circusartiest met zijn grappen en grollen. Ons kleine aapje wordt groot en daarom wordt het tijd dat zijn kamer een make-over krijgt. Het thema is circus, geen ander thema sluit beter aan bij zijn karakter. Leergierig, dol op circusboeken en hij kent alle dieren al bij naam. Door zijn geklim is zijn bijnaam kleine aap, maar ook vanwege zijn voorliefde voor bananen. Het beddengoed hebben we echter nog niet besteld. Dit is echt de finishing touch.

  • Monkey See, Monkey Do
snurk beddengoed snurk dekbedovertrek Etrias bedsupply

Er is zoveel keuze op het gebied van dekbedovertrekken! Maar de keuze voor het SNURK beddengoed was eigenlijk snel gemaakt. Dit is altijd liefde op het eerste gezicht. Ik ken de kwaliteit van dit beddengoed aangezien mijn oudste zoontje een SNURK overtrek heeft van de brandweer en piraat. De print blijft prachtig en het katoen slaapt zo lekker. Ik heb het besteld bij Bedsupply.eu, waar je qua keuze je hart kunt ophalen! 

  • Extraatje

Als het bedje weer fris is opgemaakt, vind zoonlief het zo lekker ruiken en aanvoelen. En waar elke moeder gelukkig van wordt; de lakens van SNURK zijn glad en eenvoudig te strijken! Ook hebben ze andere toffe designs in het assortiment. Wat dacht je van een prinses, astronaut, piraat, voetballer, voetbalster of zeemeermin.

Beddengoed keuze

Vervangen jullie wel eens de dekbedovertrek van jezelf of je kindjes? Weer een nieuwe set met een tof, nieuw design? Ik ben geslaagd bij Bedsupply die veel soorten en maten kinderdekbedovertrekken van verschillende hoogstaande merken. Voor zowel jongens als meisje is er veel tofs te vinden met vrolijke, kleurrijke of stoere dessins.

Een wit bedovertrek is immers ook zo saai!. Dankzij het brede aanbod kinderdekbedovertrekken is er altijd wel tof beddengoed waar ze bij je thuis blij van worden. Ook zijn er heel veel peuter dekbedden van bijvoorbeeld Studio Ditte en Duimelot! En kijk eens wat voor een shirt ik erbij heb gekocht. het shirt is zo zacht dat het zelfs als pyjama gebruikt kan worden. Die ga ik ook voor mezelf bestellen!

Sweet Dreams in nieuw snurk dekbedovertrek Etrias bedsupplybeddengoed

Ik ben de eerste die toegeeft geen fan te zijn van het verschonen van bedden. In ons huishouden zijn het ook gelijk 4 bedden inclusief een volle wasmand met beddengoed. Toch probeer ik minimaal 1 keer per week het bed te verschonen. Ook al gaan de kindjes elke avond in bad en duiken ze schoon hun bedje in, 1 keer per week is wel het minimum. Landelijk gezien ligt dit aantal op gemiddeld 1 keer in de drie weken en uiteraard schiet het er soms bij in.

Ieuwl…

snurk dekbedovertrek Etrias bedsupply

Bij de wetenschap dat je bed vol bedmijt, stof en huidschilfers zit, is het geen straf om het wekelijks te verschonen. En uit onderzoek is gebleken dat als we slapen in een fris en lekker ruikend beddengoed, we langer slapen. En dat niet alleen! Ook voelen we ons beter, en worden we meer uitgerust wakker. Win-Win dus!

En met een leuke print is het leuker om het bed op te maken en om je kindje s ’avonds toe te stoppen. Als ik mijn jochie nu zie liggen, smelt mijn moederhart. Ons aapje is heerlijk in dromenland! Sweet dreams kleine aap.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief