Delen vinden we super lief

Sint HEMA Sinterklaas De sint komt aankomend weekend alweer in het land. Leuk! De Halloween versieringen zijn het huis uit, de verkleedspullen netjes opgeborgen en de pompoenen naar buiten gebonsjoerd. Laat de Sint en zijn pieten maar komen.

Uiteraard zullen we zaterdag geheel in stijl bij de Sint intocht aanwezig zijn en worden de sinterklaas outfits aangetrokken.  Daarnaast zal ons huis omgetoverd worden tot een pietenkamer en is aan mij de schone taak om leuke, kleine schoencadeautjes te zoeken. Werk aan de winkel…

Sinterklaas

Sint High Tea

Om alvast in de Sint stemming te komen, werden we uitgenodigd op een wel heel bijzondere middag bij Amsterdam Flavours. De mama’s werden in de watten gelegd met een heuse Sint high-tea, dat geheel in het teken stond van de nieuwe sint collectie. De kinderen konden hun hart ophalen met al het snoepgoed, pepernoten bakken en chocolade letters versieren. Daarnaast kwamen alle artistieke talenten naar boven van mijn kids. De kleurplaten zijn te downloaden op hema.nl en in HEMA filialen zijn er aanstaande zaterdag soortgelijke, leuke activiteiten.

Ik werd gelijk geïnspireerd om het bij ons thuis ook goed aan te pakken qua versiering. Check die rietjes, ballonnen, slingers en versieringen! Zo leuk! We hebben een kleine videoimpressie gemaakt van de feestelijke middag:

Videoimpressie

Sint inspiratiesint hema

Om je dit jaar goed voor te bereiden op het sint feest, heeft de HEMA dit jaar een speciale webpagina vol met Sint tips, weetjes en ideeën gelanceerd. Hier vind je de cadeautips en creatieve ideeën voor het inpakken van cadeautjes. Waar ik extra blij mee ben, zijn de tips voor het maken van een gedicht en het knutselen van een originele surprise. We vieren sinterklaas dit jaar met de familie en ik mag mijn creativiteit weer uit de kast trekken. Altijd fijn om extra inspiratie voor handen te hebben. Online vind je ook leuke ideeën voor Sint spelletjes om het feest nog meer cachet te geven tijdens pakjesavond. Ik heb ook alvast een paar kleurplaten gedownload, want we doen natuurlijk ons best om kans te maken op de goodiebag 😀

Sint high tea hema

Sint high tea hema

Sint high tea hema

Sint high tea hema

Chocoladeletters

Een sinterklaasfeest is niet compleet zonder een chocolade letter. We hebben er vanmiddag al een aantal gekocht en opgesmikkeld. De eigen creaties bewaren we lekker voor dit weekend. De letters in ons gezin zijn niet altijd even eenvoudig te vinden, maar bij de HEMA hebben ze alle letters van het alfabet, hooray. Niemand word overgeslagen. En zijn ze er niet meer in de winkel dansint sinterklaas bij de HEMA slaag je ongetwijfeld online, daar zijn ze “letterlijk’’ van A tot Z verkrijgbaar.

Ook zijn er luxe gedecoreerde chocoladeletters te koop, melk chocolade met rozijnen, amandelen en hazelnoten, witte chocolade met stroopwafel en karamel en pure chocolade met pompoenpitten, gesuikerde cranberry & crunch. Chocolade liefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Snoepgoedsint sinterklaas bij de HEMA

En voor deze snoepkonten onder ons zijn er de zaligste zoetigheden. Chocolaatjes in de vorm van lippenstiften, nagellak, hashtags, sportballen, unicorns, camera’s, euro’s, robotjes. De keuze is reuze en ze hebben het creatief en origineel uitgewerkt. Ik kan niet wachten om de schoentjes van mijn kindjes te vullen.

Yvette loopt dan rond met haar lipstickje en Olivier wordt dolblij van amandelmarsepein in de vorm van macarons, pizza, sushi, mandarijntjes, groente, biggetjes of een frietzak. De snoepspelletjes zijn ook onwijs leuk om als schoencadeautje te geven. Zo leuk om te voetballen met het voetbalspel dat bestaat uit een goal, twee vingerpoppetjes en voetballen gemaakt van chocolade. Er is heel goed over nagedacht bij de HEMA.

Sintversieringsint sinterklaas bij de HEMA

Wij zijn echt van plan om het Sintfeest groots aan te pakken en zullen de boel goed gaan versieren. Je zult mij dit weekend in de weer zien met sint slingers, ballonnen en raamstickers. Sint en Piet zullen zich bij ons thuis absoluut welkom voelen! Voor de kids heb ik van afgelopen jaar nog pieten mutsen, maar voor kleine Lucas zal ik nog een aantal accessoires kopen. Hij zal het dit jaar wat bewuster meemaken. Afgelopen jaar vond hij het maar niks en waren de kindjes ook nog net iets te jong.

sint hema

SintgebakSint HEMA Sinterklaas

Om aankomende zaterdag de intocht leuk af te sluiten, koop ik gelijk een aantal Sint lekkernijen. De nieuwe Sintslof is een koekbodem met daarop kersen, speculaas bavaroise en Sintversiering. De kruidnoten speculaas appelcake wordt ongetwijfeld de favoriet van mijn man. Er is nog heel veel meer lekkers te verkrijgen voor een heerlijk avondje! Lekkere warme chocolademelk en pepernoten erbij en het smikkelen is compleet.

Je leest het al; het wordt een suikerzoet, vrolijke sinterklaas! Kijken jullie er ook zo naar uit? Wij gaan nu snel klaar zitten voor het sinterklaas journaal 😀

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief