Delen vinden we super lief

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we allemaal binnen moesten blijven. Tijdens deze gekke periode hebben we allemaal onze levensstijl drastisch aangepast. We namen vaker een borrel na het thuiswerken en we vonden het minder erg om af en toe eens te zondigen. Een opvallende trend was dan ook dat onze alcoholconsumptie ongemerkt steeg. Joie de vivre namen we iets te letterlijk! Bovendien aten we veel ongezonder en stond er meer fastfood op het menu. We moesten al zoveel aanpassen in deze gekke tijden, dat we voor gemak (lees ongezond) gingen.

sportvasten, fittergy
Met Sportvasten, Greens of Supplements geef je je gezondheid een boost door het verkrijgen van fitter, slanker en vitaler lichaam.

Het is echt geen drama als dat even duurt, maar aangezien het nu te lang aanhoudt en ik merk aan mijn kleding dat ik aangekomen ben, tijd voor actie! Tijd om positieve verandering aan onze levensstijl te brengen. Toen ik meer las over sportvasten werd mijn nieuwsgierigheid gewekt!

Een maand vol verleidingen ligt er achter me! Het is tijd voor een gezonde kick start met sportvasten

Waarom is het toch zo succesvol, hoor en lees ik er steeds meer over, wat is het precies en hoe gaat sportvasten in zijn werk… ik zocht het voor je uit!

Wat is sportvasten precies?

Kort gezegd is sportvasten een efficiënt afslankprogramma van tien dagen dat een kick start geeft aan een gezonde levensstijl door vasten met (licht)sporten te combineren in drie fases. Het komt er op neer dat je sport en beweging combineert, samen met diëten waarbij je streeft naar vetverbranding, uiteraard op een gezonde wijze!

Het programma Sportvasten van Fittergy volg je onder persoonlijke begeleiding van een Fittergy Coach. Verbeter je lichaamssamenstelling en energiehuishouding d.m.v. vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen.

Daarnaast kan het ook zijn dat enkele noodzakelijke voedingssupplementen worden toegevoegd aan jouw trainingen. Belangrijk is dat dit alles op maat gebeurt zodat het afslankprogramma voor jou het meeste effect hebben. Daarnaast word er voorkomen dat je te veel spiermassa verliest. Het is onwijs goed uitgedacht en je coach helpt je met al je vragen!

Je herstelt sneller na het sporten, je cholesterolgehalte daalt en je conditie verbetert. Kortom, je voelt je topfit en vitaal en maakt sneller gezonde keuzes!

Daarom is het belangrijk dat je een goede coach hebt. Een coach is namelijk als een mentor, iemand die zelf praktische ervaring heeft en de juiste support kan geven. Door de eigen ervaringen kan deze persoon jou het beste helpen! Hij/zij kan je bijvoorbeeld uitleggen wat voor jou de beste hartslagzone is om in te sporten, maar kan je ook helpen bij het opstellen van je dieet. Daarnaast kan hij/zij samen met jou de trainingsschema’s doornemen en je op de goede weg helpen.

Een tweevoudig doel bij het sporten 

Bij het sporten heb je twee hoofddoelstellingen. Aan de ene kant wil je graag je lichaam weer in topvorm krijgen. Het is dan ook de bedoeling om je algemene conditie op te krikken. Naast jouw uithoudingsvermogen op de proef stellen, is vetverbranding de tweede doelstelling.

Mijn sportkleding en sportschoenen liggen weer klaar. Ik kon niet wachten om mijn sporttas weer te gebruiken

Het voordeel van deze twee zaken na te streven, is dat ze elkaar onderling versterken. Dit wil zeggen dat je enerzijds vet zal verbranden door het sporten, en dat je anderzijds ook een beter uithoudingsvermogen zal krijgen door vetverbranding. Hierdoor werkt deze combinatie uitermate doeltreffend en bovendien ook vrij snel. Na de tien dagen zijn de eerste resultaten al zichtbaar en voel je je energieker.

Switch naar vetverbranding en verbeter je sportprestaties

Belangrijk is vooral dat je het goed volhoudt. Daarom zou het goed kunnen zijn om samen met enkele vriendinnen te gaan sporten. Je kan elkaar helpen en motiveren! Een trend die we tegenwoordig ook vaak zien, is dat mensen “online” met elkaar sporten. In deze situatie is iedereen dus in zijn eigen huis aan het sporten, en zie je elkaar bij het videobellen. Ook dit helpt om vol te houden. Doordat je elkaar ziet, voel je de sociale druk om nog beter je best te doen! Zelf had ik steun aan m’n zusje die dezelfde sportvasten kuur vsn Fittergy volgde.

sportvasten, fittergy
Fittergy producten, trainingskuren en lifestyletips zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten en bestaan uit Fittergy Sportvasten, Greens & Supplements.
Mannen vallen gemiddeld 3 tot 6 kg af en vrouwen 2 tot 4 kg. Je verbrandt o.a. inwendig buikvet, waardoor je buik platter wordt

Voeding 

Naast het sporten is uiteraard ook je eetgewoonte een belangrijk onderdeel. Het zal belangrijk zijn om jouw leefstijl aan te passen. Dit wil uiteraard niet zeggen dat er niet gezondigd kan worden, al is het zal wel belangrijk om gezonder te gaan eten. Dit houdt concreet in dat je niet met een en, en, en ingesteldheid moet denken, maar een of, of, of.

Stop dus met en koekjes en chocolade en alcohol te consumeren op dezelfde dag. Kies ervoor om elke dag één van deze drie te eten. Daarnaast moet je uiteraard ook voldoende groenten en vezels in jouw dieet verwerken. Volkorenbrood en een slaatje onder de middag kunnen hier een uitkomst bieden. Je zal er niet enkel van afslanken, je zal je er ook beter door voelen! Twee vliegen in één klap! Als je op zoek bent naar een kick start is sportvasten zeker een aanrader!

Gespot in Nouveau een populair lifestyle magazine! Nouveau’s Claudia, Anita en Inge testten Sportvasten van Fittergy.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief