Delen vinden we super lief

Sporten zit er bij mij van jongs af aan in, toch heb ik echt een duwtje in de rug nodig om weer op gang te komen. Een mainstream sportschool word ik niet echt blij van en ben zoekende naar de juiste match in mijn nieuwe home town Apeldoorn. Thuis sporten met een workout, klonk ver weg totdat ik de knockout home fitness game opgestuurd kreeg… Dit is wel echt een uitkomst en de zo nodige duw in mijn rug…. here we go...

Knock out home fitness, sport. Nintendo switch, game

Thuis sporten

Zet spelenderwijs een tandje bij tijdens je workout door een Joy-Con in elke hand te nemen. Trek hierbij een sportieve outfit aan en maak je klaar om fantastische resultaten te behalen met martial arts-workouts. De games zijn speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch waarbij je op een leuke, interactieve manier fit blijft, of wordt door thuis te gaan sporten.

De oefeningen zijn door experts ontworpen voor maximale efficiëntie, gebaseerd op aanvallen uit het boksen én ook uit Muay Thai, karate en kung fu. Geheel ontworpen om jou fit en vechtklaar te maken! Kom dus uit die luie stoel en maak het thuiswerken leuker met een kwartiertje sporten.

Echte full body-fitness voor het hele lichaam met martial arts!

Werk thuis aan je conditie met intense, calorieverbrandende oefeningen op basis van boksen, karate, kung fu en Muay Thai. aangezien ik veel thuiswerk, is dit de ideale manier om actief te blijven in mijn eigen comfortzone. Thuis sporten was nooit mijn ding, maar daar heb ik op deze manier laagdrempelig verandering in gekregen.

Vier personal trainers staan voor je klaar!

Het spel, of eigenlijk de workout, zit vol kleurrijke groep personal trainers, variërend van vriendelijk tot streng. Ze leiden je op een fijne manier door je persoonlijke workoutschema’s en helpen je om de gestelde doelen te halen en elke dag iets nieuws te bieden. Het verveelt niet en ik kijk er toch stiekem dagelijks naar uit om mijn hartslag naar een maximum te halen. Thuis sporten is eigenlijk heel leuk én bovendien gezond!

Intense dagelijkse workouts in slechts 15 minuten

Er zijn modi voor elke levensstijl en elke agenda. Voltooi een dagelijkse op maat gemaakte workout in Personal training-modus of kies specifieke intense workouts in 3-minuten-fitness-modus. Maar wat je ook kiest, elke herhaling wordt bijgehouden en telt mee voor je doelen in de ingebouwde rapportagemodus ‘Mijn verslag’. Met name door je eigen doelen te stellen word je getriggert om in beweging te komen.

Train op het ritme

Met meer dan 25 muziektracks motiveer je jezelf om te trainen, van genres zoals EDM, techno, trance, rock en hip-hop. Je workout wordt aangepast aan het gekozen nummer, dus je kunt op de maat boksen, welke muzieksmaak je ook hebt. Mocht je op zoek zijn naar een laagdrempelige manier om te gaan sporten dan is dit een aanrader, echt tof bedacht en een aanwinst voor mijn gezondheid! Ik zet het ook gelijk tussen de thuiswerktips, aangezien we het immers leuk voor onszelf moeten maken!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief