Delen vinden we super lief

Sinds 2 jaar organiseert de cliniclowns de Alpentocht, een sportief fondsenwervend event in de bergen. Dit organiseren ze elk jaar op een nieuwe berg in de Alpen. In verband met Corona maatregelen gaat de Alpentocht in Val Thorens dit jaar heel spijtig niet door. Maar als wij met zijn allen niet naar de berg kunnen komen, dan halen we de berg toch gewoon naar Nederland?! De organisatie heeft de koppen bij elkaar gestoken en organiseren nu een sportief alternatief in eigen land: de Alpentocht NL Editie. Hier doe ik heel graag aan mee!

Promo video Alpentocht NL

Onderstaand promo filmpje over de Alpentocht heeft me weten te enthousiasmeren om deel te nemen aan de Alpentocht NL Editie. Wellicht jou ook en trek ik je hierbij over de drempel om met me mee te doen! Het is een mooi, laagdrempelig event om alvast een beetje in de stemming te komen voor 2021 wanneer ze alsnog naar Val Thorens gaan.

Safaripark beeksebergen, alpentocht

Met de opbrengst van de Alpentocht kunnen de CliniClowns nog meer afleiding en plezier brengen aan kinderen met een ziekte of beperking en mensen met dementie. En dat is in deze bijzondere tijd extra hard nodig. Doen jullie ook mee? Alleen of met collega’s of vrienden? Sporten is gezond en juist in deze tijd is het extra belangrijk om in beweging te blijven. De corona kilo’s mogen serieus aangepakt worden!

camping, alpentocht

Toffe uitdaging

Om de Alpentocht Editie NL tot een groot succes te maken, breng ik het heel graag bij jullie onder de aandacht. Val Thorens in Frankrijk is me iets te ver, maar omdat het nu in Nederland plaatsvindt en de uitdaging zo leuk is, worden jullie vast ook enthousiast. Ik heb me ingeschreven en ga de challenge aan!

Onder het promofilmpje van de Alpentocht tref je de praktische info over het event aan en voor andere vragen is de website van alle informatie voorzien!

fietsen, alpentocht

Iedereen kan meedoen

De uitdaging is simpel: maak tussen 29 augustus en 5 september zoveel mogelijk hoogtemeters en haal klimmend zoveel mogelijk geld op voor CliniClowns. Hardlopend, fietsend of wandelend. Dat bepaal je helemaal zelf. Iedereen kan dus meedoen!

camping, alpentocht, cliniclowns

Hoogtemeters

Naast een sportieve uitdaging, vraagt de Alpentocht NL Editie om een flinke dosis creativiteit. Want waar maak jij je hoogtemeters in het platte Nederland? Je kiest zelf (of met je team) je beklimmingen. Je kunt kiezen voor bestaande heuvels of colletjes, maar je kunt natuurlijk ook je Tacx op klimstand zetten, 100 keer je trap op lopen of 10 keer de Domtoren beklimmen. Met apps zoals Strava of Runkeeper hou je de hoogtemeters eenvoudig zelf bij.

Nederland kent stiekem behoorlijk wat heuvels, bruggen en dijken. het is dus aan ons om de uitdaging aan te gaan om van 29 augustus t/m 5 september zoveel mogelijk hoogtemeters te maken voor CliniClowns. Hardlopend, fietsend of wandelend. Doe je mee?

cliniclowns, difrax, fopspeen

Kom in actie voor CliniClowns

Om mee te kunnen doen aan de NL Editie wordt er om een startdonatie gevraagd van €18,50. Dat geeft je donatieteller meteen een boost. Via deze weg wil ik iedereen oproep om mee te doen! Het is een toffe, sportieve actie en ben dankbaar dat ik er aan mee kan doen!

Je kunt je hier inschrijven. En misschien nog leuker, doe mee als team. Als je je aanmeld dan wijst zich dat van zelf. Indien je met meerdere afdelingen als teams mee willen doen, dan adviseer ik je om per afdeling een trekker eraan te koppelen en hem/haar zich aan te melden als teamcaptain.

Doe je mee?

val thorens, cliniclowns, alpentocht ,

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook| Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief