Delen vinden we super lief

Frozen staat inmiddels in de top 10 populairste films ooit en won in 2014 twee Oscars. De Frozen jurkjes en Anna & Elsa speelgoed is bij ons thuis immens populair. En je kunt het zo gek niet bedenken of de blije meiden schitteren op populair speelgoed. Daarom werd het ook tijd voor een vervolg en eind november is het dan zover en verschijnt Frozen 2 in de bioscoop. Hier kijken we enorm naar uit!

Anna en Elsa nu op kamers, bij jouw kind

Met de komst van Frozen II op het witte doek is het bij mijn dochter “Frozen” voor en na! De première is 20 november en samen met twee vriendinnetjes breng ik de Frozen koorts naar een hoger level tijdens het Kinepolis kidsweekend! En om de sferen van Anna en Elsa thuis linea recta verder door te voeren, kun je je hart ophalen met de collectie van Vtech!

Ter gelegenheid van Frozen 2 komt het leerzame speelgoedmerk namelijk met vier nieuwe toffe gadgets: slim speelgoed met in de hoofdrol de favoriete filmhelden van mijn dochter. Voor Frozenfans van 3 tot 7 jaar lichten we dan ook dolgraag de volgende speelgoeditems uit!

Letters klanken & woordjes

•Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf kinderen alles over letters, klanken en woordjes. Het is een compact, stevig en vooral prikkelend tablet die leergierigheid prikkelt. Speelgoed dat goed en verantwoord is, heeft overigens altijd mijn voorkeur! VTech Frozen II Tablet € 26,95

•De Frozen II Learning Watch is ook echt te gek! Kleiner van stuk en enorm veelzijdig dat vooral de nieuwsgierigheid opwekt! Hierbij draait alles om cijfers, tellen, vergelijken en tegenstellingen. Spelenderwijs doen ze vaardigheden op die me als ouder iedere keer doet verbazen! Verrassend en origineel ingestoken! Frozen II Learning Watch € 19,95

Frozen II KidiSecrets is speelgoed naar mijn hart! Het is een digitaal dagboekje dat zich alleen opent wanneer het de stem van de eigena(a)r(esse) hoort. Alle geheimen worden hier perfect in bewaard! Anna, Elsa en Olaf zijn partners in secrets en bewaken de geheimen met hun leven! Frozen II KidiSecrets € 42,95

•Naast het geheime, digitale dagboekje is de Frozen II KidiMagic mijn all-time favorite! Dit is een slimme gadget met wel negen functies! Ik heb het besteld voor mijn Frozen fan omdat ze ietwat zit te spoken in de ochtend en geen tijdsbewustzijn heeft. De gesproken tijd is ideaal! Je blijft ontdekken met de magische tijdprojectie op het plafond, de muziek en zelfs geluksmeting, mijn favoriet! Altijd handig om je hand te laten lezen, of antwoord op levensvragen te krijgen!

Speelgoed met emotie, LoveIt! VTech koppelt avontuur, fantasie en emotie op een toffe manier waarbij er ook nog eens veel wordt geleerd! Frozen II KidiMagic € 44,95.

  • Projecteert de tijd op het plafond met Frozen animaties
  • Beweeg je hand om een andere kleur sfeerlicht te kiezen! Onze favoriet is roze dat voor een prachtig, verlichte slaapkamer zorgt.
  • Stel je eigen alarm in om ’s ochtends op tijd wakker te worden! Mijn dochter is haar favoriete FM radiostations nog aan het bepalen! Ook kun je je MP3-speler aansluiten en naar jouw eigen muziek luisteren!
  • Er zijn 11 verschillende klokweergaves waardoor je kindje er ook door leert klokkijken met behulp van gesproken tijd
  • Ook leuk om te 6 ingebouwde spellen te spellen waarmee je je reactievermogen kunt trainen of je toekomst voorspellen.
  • 4 magische melodietjes, 7 sfeerlichten en 12 lichteffecten
  • Werkt ook op adapter (niet ingesloten)

Een leukere manier om wijzer en behendig te worden bestaat niet. Leren begint met uiteindelijk met vertrouwen in jezelf, in dit geval met grote dank aan de helden uit Frozen II. Een kind vertrouwen geven is mijn inziens het grootste geschenk dat je ze kunt geven!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief