Delen vinden we super lief

Easy BBQ Every Moment

Het wordt zo vaak gezegd: iedereen kan barbecueën, maar na het lezen van Easy BBQ, Every Moment is dat ook écht zo. Na het lezen van Easy BBQ, Every Moment kan écht iedereen barbecueën: niet alleen ontdek je in het boek de lekkerste, makkelijkste recepten voor elke BBQ, ook staan er 101(!) tips & tricks in om een echte Grill Guru te worden!

Easy BBQ

Barbecueën is niet alleen voor een feestje of die zwoele zomeravond in juli, ook op een zonnige lente- en herfstmiddag kun je ultiem genieten van plezier met vuur. En zelfs, zélfs na een drukke werkdag is er meer dan genoeg lekker-snel-klaar. Van een classic Sunday roast, een snelle Friday Night burger tot een bewuste groentetopper op de Meatless Monday. Zelfs feestelijke desserts maak je vanaf nu op de BBQ: jouw everyday-BBQ-moment kan beginnen.

easy bbq, Easy BBQ: een barbecue boek met 101 BBQ tips & 40 recepten
Een onmisbaar boek voor iedereen die graag wil vlammen! Easy BBQ, Every Moment | 40 recepten om mee te vlammen | Auteur: Grill Guru | ISBN: 9789021596617 | Prijs: €15,99

Fire it up! Every day, every moment.

Om je maaltijden tot een nog groter succes te maken zijn de heerlijke recepten en heel veel handige grilltips uit dit boek een aanrader! Easy BBQ, Every Moment is een fantastichs cadeau voor de BBQ master bij jou in de familie! Krijg bevoorbeeld antwoord op de volgende dilemma’s:

Hoe steek je je barbecue snel en veilig aan? Hoe regel je de perfecte temperatuur? Hoe maak je van een simpel gerecht een smakelijk spektakelstuk?

Ontdek met dit boek het plezier van buiten koken en ontdek hoe je barbecueën nog gemakkelijker kunt maken.

Easy BBQ, Every Moment is gemaakt in samenwerking met Grill Guru, onderdeel van Fyron, Nederlands grootste producent van BBQ’s. Het is een prachtig vormgegeven boek van vis en vlees tot vega, van voorgerecht tot bijgerecht en natuurlijk zoete lekkernijen. Loopt het water ook bij jou al in de mond? Het boek is besteld nu gaan we op zoek naar een barbecue die bij ons past!

Gerelateerde blog: Buitenspelen is gezond en vooral leuk: De populairste 5 tuintrends van dit moment uiteengezet

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief