Delen vinden we super lief

Wanneer LEGOLAND® de deuren opent voor het volgende seizoen, worden de poorten tegelijkertijd geopend voor het geweldigste Legoland nieuws van dit jaar: LEGOLAND Castle Hotel wordt geopend! We kunnen niet wachten om onze spullen te pakken en om het nieuwe hotel te testen.

We kijken er echt naar uit om het nieuwe LEGOLAND Castle Hotel te bezoeken met onze kleine ridders en prinses! Het hotel is zich langzaam aan, aan het voorbereiden om de aanstaande gasten te verwelkomen.

credit LEGOLAND Billund castle hotel

In het nieuwe LEGOLAND Castle Hotel komt de Lego fantasie echt tot leven. Je wordt in het magische universum gezogen van de LEGO®-blokken. Zodra je de oprit op rijdt wordt je verwelkomd door LEGO ridders en draken. Voor onze eigen ridder een droom die uit zal komen! Het is al een hele belevenis om naar LEGOLAND te gaan, laat staan om het op deze manier te beleven!

Het LEGOLAND Castle Hotel creëert een eigen universum dat alle logeerplekken rondom het park zal overtreffen. Het wordt een magische plek voor gezinnen met kinderen dat voor veel avontuur en magie zal zorgen. Ik ben ervan overtuigd dat de kinderen het gevoel zullen hebben dat ze in een echt kasteel hebben gelogeerd. Ook zullen ze alle lego blokjes weer uit de kast getrokken worden om hun avonturen na te bouwen

credit LEGOLAND Billund castle hotel

In totaal zijn er 142 kamers in het LEGOLAND Castle Hotel, waar je oog in oog zult staan met stoere prinsessen, dappere draken of gekke tovenaars.

Nieuwe show LEGOLAND

Vanaf 4 mei komt de magie van LEGOLAND Castle Hotel ook tot leven in LEGOLAND! Vergeet dus niet om de prachtige riddershow “Battle of The Brick” in het park bezet met levende paarden en dappere ridders.

credit LEGOLAND Billund castle hotel

– We zijn erg blij dat onze gloednieuwe riddershow “Battle of the Brick” begin mei LEGOLAND in beslag neemt. Daarom zullen enkele testfamilies ook een bezoek brengen tijdens de periode waarin ze de ultieme kasteelervaring kunnen testen in de vorm van accommodatie in LEGOLAND Castle Hotel en een prachtige show in het park met een lanceringswedstrijd te paard, zwaardvechten en coole stunts, zegt Christian Woller.

credit LEGOLAND Billund

LEGOLAND Castle Hotel opent op 29 maart, terwijl de Battle of the Brick kan worden ervaren van 4 mei tot 17 augustus.

Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief